Otěhotnění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49141 15.8.2011 15:25

Ahoj chtěla jsem se zeptat , moje kamarádka chce dítě,ale bohužel její partner nemá moc snahu se o dítě snažit.Tudíž mají většinou styk kdy partner vyvrcholí mimo pochvu.Kamarádka si ale vždy sperma utře a malé množství si sama dá do poševního vchodu.Podle mě takhle neotěhotní,ale raději se chci zeptat i na váš názor :) podle mě pokud partner dítě nechce,tak by měla respektovat jeho přání,ale ona po miminku velmi touží a tak dělá vše proto aby ho mohla mít.

děkuji za odpovědi :)))

Holky děkuji za všechny vaše názory a musím říct že minimálně s 90% plně souhlasím.Včera jsem s kamarádkou mluvila a snažila se jí to vše trošku vysvětlit jakou dělá hovadinu.No nevím jestli to pomohlo,ale snad ano.Strašně plakala,ale nakonci našeho rozhovoru sama usoudila,že je to asi blbost co dělá,že si s přítelem zkusí promluvit,tak snad se doberou k nějakému společnému závěru jestli dítě mít nebo nemít,ale přála bych jí aby souhlasil,protože je mi jí celkem i líto jak moc touží po miminku :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl15.8.2011 15:54

    dejte mi mínusu kolik budete chtít, ale tvá kamarádka NENÍ normální. Takhle za jeho zády se pokoušet o dítě! Je to hnus.
    Ta má tedy fakt blbou náturu, když něco takového je schopná dělat. Třeba k tomu přítel má nějaký důvod že nechce teď dítě. Od tvé kámošky je to fakt pěkně hnusné, ať se nad sebou zamyslí, jak to může dopadnou, kdyby nedejbože pro smůlu partnera se ji podařilo otěhotnět. Dopadne jako svobodná matka, a nebo jí rozfláká hubu. I takový chlapi jsou.;)

  • Mně by přišlo normální, kdyby přítel Tvojí kamarádky nesouhlasil s počítáním plodných a neplodných dní, se zběsilým měřením bazální teploty a užíváním všelijakých možných vitamínů a léků na plodnost, je normální, že to chce někdo zkusit naprosto přirozenou cestou a bez stresu.
    Taky by mi přišlo ještě normální, kdyby jednou za čas ejakulovat mimo ji, protože se mu to líbí/vzrušuje ho to apod.
    Ale když to dělá pořád a ona si pak honem strká sperma do sebe... Já nevím. Tohle nedělá chlap, který chce dítě a těší se na ně.
    Měli by si o tom promluvit, pokud on řekne, že není na dítě připravený, ona by mu měla dát čas. Pokud on dítě nebude chtít vůbec a ona ano, tak asi bude muset hledat někoho, kdo je více "pro rodinu."
    Chápu, že se kamarádka těší na miminko, ale k tomu bohužel-bohudík prostě potřebuje chlapa. :) Jinak ať se radši otěhotnět vůbec nepokouší...

  • To není dobré... měli by to chtít oba dva!

  • Nevím jestli je možné otěhotnění, ale měla by se nad sebou zamyslet. Přítel na dítě asi ještě není připravený a on aby mu tím mohla (s prominutím) zničit život. Ještě asi nechce běhat okolo miminka a taky by se mohlo stát že jí opustí. Je to vůči němu hnusné.

  • A to je vtip nebo fakt?! Kamarádka asi není normální.

  • přesně tak, jak píšeš - dítě musejí chtít oba, jinak za toto může ona celý život platit a to dítě bohužel také...

  • jancaocet15.8.2011 17:11

    Já si stejně myslím, že následným vstrkováním spermatu zpátky do pochvy se prostě neotěhotní. Už tak je někdy těžké otěhotnět při přímém vstříknutí do pochvy, když jsou spermie líný nebo špatný, takže bych se ani moc nebála. Navíc na vzduchu spermie velice rychle hynou. Takže kdyby se jim podařilo otěhotnět, tak teda klobouk dolů. A o tom, jestli je to korektní vůči partnerovi snad nemusíme debatovat - jasně, že je to od ní nefér, dítě by měli chtít oba a oba na něm pracovat, chlap má asi důvod vyvrcholit mimo, ten můj, jak chtěl dítě, tak už jen dovnitř :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist