Osamocenost, frustrace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182690 31.7.2018 19:58

Ahoj, je mi 13. Je mi jasný, že si budete myslet, že jsem jako ostatní pubertální třináctky co si absolutně neodůvodněně stěžujou na svůj život. Chtěla bych vás ale vyvést z omylu. Já taková (většinou) nejsem. Co si budeme, mentálně jsem mnohem starší než mí vrstevníci. Neumím se hned přirozeně seznamovat jako ostatní a většinou to s mými vrstevníky je k nevydržení, protože nesdílím názor že je ok jít s klukem ven a ve 13 mu vykouřit a za tejden si kupovat těhotenský testy.. Jsem poměrně ambiciozní řekla bych.. nikdy nejdu s davem. Teď si asi řeknete, že jsem asi neoblíbená, nechtěná, zakomplexovaná tlustá holka která všem jenom závidí. Opět Vás bohužel budu muset vyvést z omylu. Ani jedno z toho není pravda. Asi si říkáte o čem tu vlastně píšu a nadáváte že tohle není můj deníček. Nebojte, já vím. Jestli jste tohle dočetli až sem tak držím palce abyste to dočetli až do konce. Tak můžeme jít k ,,problému"?
Jsem oblíbená, ale jak jsem říkala tak s vrstevníky si moc nerozumím.. Trvá mi docela dlouho než si někoho pustím k tělu a po tu dobu co ho podvědomě ,,testuju" ho většinou odpudím, protože mě nezná takovou jaká doopravdy jsem. Mám jednu kamarádku, která dává samozřejmě přednost klkům přede mnou když si chci jen tak pokecat jako normální člověk.. Ale když je nejhůř tak pro mě udělá cokoli na světě, za což jsem jí neskutečně vděčná. Pak mám pár kamarádek, ale moc často se s nima nevidím (bydlí daleko), a tak to nějak vypršelo.. Kluka jsem měla. A měla jsem taky vážný podezření (nemám nic proti lgbt můj brácha je gay) že je bisexuál, byl prostě divnej.. Jako sorry, ale kdo si nosí na rande do restaurace anální kolíky a mluví o tom jak to zkoušeli z klukama a prej to nebylo tak špatný. Taky si chtěl pouštět gayský porno. Nic jsem s ním neměla. Nikdy jsem s nikým nic neměla a jsem na to hrdá. No nic, už je to dýl a ne, nejsem v háji po rozchodu.. nebyla jsem zamilovaná. Nevím proč, ale když mě nějaký kluk chce, tak já na něj absolutně nejevím zájem. Já musím snít o někom koho nikdy nebudu mít, že? Ale to dělaj všechny holky v mým věku. Určitě mi teď všichni budete psát ať jdu někam ven a prostě se s někým seznámím. Řeknu vám to takhle, jsem introvert k mým vrstevníkům který jsem si nepustila k tělu, nevím proč a jsem extrovert k lidem které znám a opět pouze k vrstevníkům které jsem si pustila k tělu. Takže prostě nepůjdu jen tak za klukem a neřeknu čau, ty se mi líbíš pojď ven. Prostě to nejde. Když jsme někde s kámoškama a ony ty kluky znaj a já ne, tak se před nima samozřejmě nakrucujou s výstřihem a já tam sedím jako šedá myška. Prostě jsem hlavně teď přes léto hodně osamocená a přemýšlím o tom, že se mnou nikdo nechce mít nic vážnýho (tím myslím i kamarádky na které se můžu spolehnout) . Nějak jsem si sem vylila srdíčko a pochybuju že to někdo dočetl až sem. A kdyby jo, tak jste asi stejně z toho nepochopili co mám na mysli.. Ani nevím jestli to bude dávat smysl, jestli ne, omlouvám se.. Omlouvám se že jsem vám zdržela Váš čas, ale nevím proč, tohle mi prostě strašně pomohlo. Děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :-) Taky jsem dočetla a neřeknu ti běž ven a seznamuj se ale.. Pokud je ti 13, vy*er se na kluky :-D Chápu že tě to zajímá, že takové ty dětské lásky jsou na pochodu :-) Ale pokud to bereš takto, proč získávat takovéhle zkušenosti ve 13? Snad chápeš jak to myslím.
    Asi bych se raději teď věnovala učení, případně bych si hledala nějaké nové kamarádky. Ale na nějaké kluky bych se vykašlala. Jak budeš starší, budeš z toho mít i víc rozumu :-D A hlavně i ti kluci mají postupně víc rozumu (aspoň si to myslím :D). Fakt bych se teď nějakými vztahy zbytečně nezaobírala a užívala bych si života a ještě kousek dětství. Protože jednou si za to že ses tak honem hnala do dospělosti budeš kopat do zadku :D

  • Ahoj,
    já to dočetla až do konce a vůbec se za nic neomlouvej. Napsala jsi to moc dobře a velmi hezky jsi dokázala popsat své pocity. Musí to být složitá situace. Sama po něčem toužíš, ale ono se to prostě nedaří a ty nevíš, co s tím. Je to těžké, ale takové problémy neřeší jen lidé ve tvém věku. Hodně lidí se stydí a bojí, cítí se osamělí a neví jak dál.
    Z vlastní zkušenosti vím, že je třeba využít toho, že nejsi na nikom vázaná. Není to fajn být na chvíli jen sama s sebou? Dělat cokoli chceš, kdykoli chceš a naučit se být šťastná ? Dělej to, co máš ráda. Najdi si nějaké koníčky nebo se prostě běž projít, zajdi si na kolo, cokoli. Nedělej to proto, že se chceš seznámit, ale proto, že chceš lépe poznat sama sebe. Ujasnit si třeba, jaký typ kluků se ti líbí. Pak třeba pochopíš, proč ti, kteří o tebe jeví zájem, nejsou pro tebe atraktivní a nechceš s nimi chodit.
    Ať už ti okolí povídá cokoli určitě se řiď hlavně sama sebou. Nauč se mít se ráda, pak půjde vše jednodušeji.
    Ať se ti jen daří!

  • Netráp sa. Si vo veku, keď sa všetci snažia hrať na niekoho iného, než sú a ty si si povedala, že chceš byť sama sebou... Je to dobre, nemeň to aj keby sa čo dialo ;-) Áno, môžeš sa cítiť sama, ale - čo je na samote zlé? Prečo by mala frustrovať?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist