Opožděná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424522 1.5.2020 22:49

Zdravím všechny,
Potřebovala bych poradit. Nedávno jsem prožila své poprvé a jelikož jsme byli zodpovědní použili jsme kondom. Vše bylo v pořádku a to i po pozdější inspekci a jsem si jistá, že byl použit správně. Problem je ten, že už čtvrtý den čekám na svou vesměs pravidelnou menstruaci která nevypadá, že by měla přijít. Proto se obracím na vás a vaše zkušenosti. Měly jste také opožděnou menstruaci po prvním sexu nebo bylo vše v normálu. Bojím se, že se mohlo něco pokazit a já jsem otěhotněla. Předem děkuji alespoň za slova útěchy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prvá sexuálna skúsenosť môže narušiť cyklus. 4 dni nie je veľa, ale ak si chceš byť istá, kúp si tehotenský test. Stres, ktorý teraz prežívaš môže ešte viac oddialiť menštruáciu 😉

  • macicekkajik2.5.2020 8:03

    Jak říká Lily7, první sex může ms oddálit. A když jsi sexuálně aktivní, doporučuji ti zjistit něco o svém cyklu. Kdy máš ovulaci, tím pádem plodné a neplodné dny, ať nemusíš po každém sexu a opožděné ms stresovat a tím si i oddálit ms. Nezapomeň, že když jsi zralá na sex, tak musíš být i zodpovědná za následky, když třeba praskne kondom. A když se to stane a máš přehled o plodných a neplodných dnes, tak dle toho můžeš reagovat.

  • Já měla nejdelší cyklus. První milování bylo 11 den cyklu. Menstruace přišla za víc než měsíc. Uklidnil mě test. A pak jsem si nastudovala právě symtotermalni metodu a to mě hodně uklidnilo a praktikujji 2 roky a úplná pohoda. Navíc jsem objevila i kalíšek. 2 super objevy díky opožděné ms.

  • Moje menstruace měla po prvním milování také zpoždění myslím že něco kolem 8 dní ,ale byla jsem v pohodě nákou dobu už jsem používala symtotermalni metodu takže jsem měla přehled o plodných dnech. Hlavně to chce klid stres může udělat s pravidelností ms dost neplechu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist