Opožděná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398824 8.4.2019 13:17

Ahoj, mám 6 dní opožděnou menstruaci. Měla se dostavit 2.4., ale stále nic. Občas cítím (poslední 2 dny) v podbřišku divný pocit, který mívám před menstruací, kterou jinak mívám celkem pravidelnou (zpoždění max 2-3 dny), ale taky nevím,jestli už si to nevsugerovávám.. Menstruaci mívám poměrně slabou a 4 - 5 dnů.
S přítelem jsme měli poslední sex 14.3., což bylo po 10 dnech od mé poslední menstruace, samozřejmě jsme použili kondom (HA neberu). Do toho jsme se stěhovali a měla jsem tatínka v nemocnici na operaci. Myslíte, že by se mi mohla zpozdit kvůli stresu či změně prostředí (taky i to, že jsme s mamkou měly menstruaci tak 5 dnů od sebe a po odstěhování se mi to mění?)?
TT jsem si ještě nedělala. Miminko sice jednou moc chci, ale nejdřív chci dostudovat VŠ, takže teď ještě není ten správný čas.
Máte s takovýmhle opožděním zkušenosti?

edit: nemocná nejsem, dlouho už jsem nebyla, jen mě před 2 dny začalo trochu škrábat v krku (z profouknutí), podváhu nemám, tlak v prsou nepociťuji žádný

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • wirna8.4.2019 13:38

    Zatím bych nehrotila ;-) může to být i stresem. Měla jsem takhle posunutou i o 3týdny, až jsem, chtěla jít na injekci dostavila se MS sama.

  • Já se takhle trošku bojím skoro každý měsíc, proto mám doma zásobu těhotenských testů, už sis ho měla udělat a měla bys jasno, je to to nejjednodušší, jak se zbavit nejistoty. Pokud bys byla těhotná, ta čárka už by byla dobře vidět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist