Nové boty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50585 23.8.2011 18:09

Ahoj,

potřebuju radu "zkušených žen!" ;-)
Koupila jsem si nové tenisky NIKE. Materiál asi není pravá kůže, ale je to hodně podobný materiál (je z něj vyrobeno hodně tenisek NIKE a Adidas)... No moje číslo v obchodě neměli, tak jsem si vzala o půl čísla menší tenisky. Myslíte si, že se tento materiál vytáhne podle mé nohy? :) (Nebo je budu muset vyměnit? I když to půl číslo už asi nebude takovej rozdíl)...

A ještě bych se chtěla zeptat na zkušenosti s HA Minerva? Máte ji některá? Má nějaké nežádoucí účinky?

Díky moc za názory a zkušenosti ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já boty nike z téhle "kůže" kupuju už řadu let a nemyslím si, že by se mohly vytvarovat:(

    Minervu neberu, ale mám jinou HA s úplně stejným složením a všechno ok. Netloustnu, prsa jsou větší, plet krásná...ale ty to můžeš mít úplně obráceně;)

  • full.avl23.8.2011 20:21

    nenatáhnou. Já bych prostě ani o půl čísla nekupovala nové boty. Bych počkala, na to až budou mít mé číslo a nebo dojela do jiného obchodu.

  • Já si taky bohužel myslím, že se nenatáhnou. Mám opačnou zkušenost, tyto boty si kupuju vždy o číslo nebo alespoň půl čísla větší, protože většinou mají menší číslování než klasické.

  • Ahoj.. já jsem požívala minervu a po 14 dnech sem musela přestat protože mi sní bylo strašně špatně..prvních 8 dní sem nechodila ani do školy protože mi bylo tak špatně,měla jsem ji kvůli akné ale ted požívám belaru má prý podobné složení ale učinkuje uplně skvělé.ale na každého to má jiné učinky třeba ti bude sedět minerva :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist