Noční mura pms

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420280 25.7.2019 16:45

Ahoj chci se zeptat už jsem zoufalá a nejradši bych jela už do nemocnice..mam tři dny do menstruace a to co opět zažívám je hnus. Jsem unavená, je mi zle po celém těle. A to nejhorší asi je že mám šíleně arytmie.. Ale vždy jen před nebo v průběhu menstruace. A to úplně nejhorší je že když usínám tak v takovém polospanku mám šílenou arytmii kdy mi asi srdce 5 sekund tepe šílenou rychlosti a já mám spankovou paralýzu(spánková paralýza to je kapitola sama o sobě) a nemůžu se hnout a ani zavolat o pomoc a pak to ustane a já se vzbudím a bojím se usnou protože se to stane znovu... Spánkovou paralýzu mám občas ale nikdy neblbne to srdce to jen před menzes. A já mám pocit že umřu. Tohle mě trápí nejvíc ale je to vždy jen před menstruaci nechápu to.. Má to s tím tepen taky tak někdo já už sem zoufalá a nevím jak bych tohle jako vysvětlovala u doktorky...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, doktorce bys řekla, to co píšeš tady. A podle mě to není normální a k doktorce bych šla. Pokud to máš pravidelně, tak tím tuplem.

    Raději ať ti udělají nějaké testy, proč se trápit?

    Možná ti něco chybí, kdo ví...

  • Ahoj. Já měla dříve taky arytmie, že mi busilo srdce až 200/minutu s okamžitým začátkem i koncem. Můžeš mít v srdci přidatnou drahu, která vede vzruchy a vlivem zmen před MS to je jinak dráždivé. Nicméně po několika vyšetření, jako napr 24 hodin Holter (nosis přístroj, který ti měří EKG a kdyby se povedlo to zachytit, tak jedině dobře), tak jsem šla na elektrofyziologicke vyšetření a tam mi to spálili radiofrekvencni ablaci a od té doby mám pokoj.

  • Rebeca26.7.2019 0:03

    Jakoukoliv nepravidelnost srdečního tepu bych nepodceňovala. Mně to způsobuje nemoc štítné žlázy, kterou je potřeba řešit medikací, ale taky to může být cokoliv dalšího. To, co píšeš, mi nepřijde úplně jako normální stav. Pro klid v duši bych se rozhodně objednala na různá vyšetření. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist