Nevím co mě vzrušuje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426063 4.1.2021 10:03

Ahoj, je mi 17 a ještě jsem s nikým nechodila. Líbí se mi ale holky a taky do nich se zamilovávám. O kluky ani okem nezavádím, když ale vidím na internetu nějakého chlapa jen v trenkách, celkem mě to vzruší.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack4.1.2021 12:05

    Jsi ve věku, kdy se teprve hledáš, objevuješ svoji sexualitu a přicházíš věcem na kloub. Tvé tělo se vyvíjí, určitě nedělej unáhlené závěry typu "jsem lesba" - nejsi, jen to nemáš ještě v hlavě srovnané. Netlač na pilu, všemu dej čas a ono se to časem ustálí, resp. vyjde najevo. :-)

  • Panova.Vaginka4.1.2021 10:28

    Ale vždyť tu píšeš že víš co tě vzrušuje. To že se zamilováváš do holek může být způsobeno jen tím že ti prostě rozumí a dokážeš s nimi být uvolněná... Třeba au někde uvidíš chlapa, opravdového chlapa příjdeš na to že ses do něj skutečně zamilovala, že si vzrušená jen když s ním mluvíš a přesto si uvolněná... To že se zamilováváš do holek je jedna věc ale už nepíšeš že bi tě nějaká vzrušovala. Nech tomu volný průběh a ono to časem se vytříbí, si mladá a tedy můžeš v klidu i experimentovat a hledat až najdeš ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist