Neplodnost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379817 12.8.2021 0:37

Ahoj, mám takový dotaz kdo si tím prošel. Jak jste se prosím vypořádaly s tím, že vám řekli že jste neplodná? Já byla před pěti lety na zprůchodnění vejcovodů. Po operaci mi řekli, že to muselo být hodně pod tlakem a, že šance je minimální a že do roka musím otěhotnět. To se samozřejmě nestalo protože jsme se v té době s partnerem rozešli. Diagnóza tedy zní neprůchodné vejcovody s nabídkou odstranění. Takže prosím, jak jste to všechno zvládly? Je mi 30 jsem od té doby bez partnera protože si kvůli tomu jak moc chci mimčo nedokážu žádného najít. Je tu prosím někdo komu nebylo prostě dáno štěstí v podobě mimca? Jak snášíte okolí když vidíte mladou maminku a nebo v rodině někoho těhotného? Mě je vždy smutno. Snažím se být silná ale přijdou dny kdy jsem na zhroucení. Moc děkuji předem za rady a tak

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj, v dnešní době jsou takové možnosti, že určitě se mimčo jednou povede. My už bojujeme 4 roky a boj nevzdávám. U nás tedy příčina neplodnosti je v tom, že mám tak silnou imunitu, že ta považuje spermie a embryo za parazita a tím pádem, vše v mém těle zabíjí a třeba spermie vůbec nepustí do vajíčka. Podstupujeme druhé IVF, kdy se nám již povedlo díky tomu otěhotnět, avšak to nedopadlo dobře.... Nebuď smutná, ve 30 si chlapa určitě najdeš, jen se tak moc neupínej na ty děti..... A buď ráda, že žijeme v dnešní době, kdy je možné otěhotnět přes umělé oplodnění i s případně darovanými vajíčky... Držím pěsti....

  • macicekkajik12.8.2021 7:12

    Budeš se s tím muset vyrovnat, jinak žádného muže nenajdeš. Čím více budeš potom toužit, tím více to nepůjde. Najdi si nějakou činnost, která tě bude bavit a naplňovat. Nauč se být šťastná sama se sebou a muž se objeví. Pokud to nezvládneš sama pomůže ti odborník. Někdy to člověk sám prostě nezvládne a potřebuje psychickou pomoc. Je ti 30 let, což ještě neznamená konec všeho.

  • Mam sestrenici co ma 45 let, je ucitelka v Ms a je bezdetna. Dite se nezadarilo, stalo ji to manzelstvi, nedavno si nasla chlapa s desetiletou dcerou, hodne si s ni rozumi, poridili si psika. Nic jineho nez se s tim smirit ti nezbude.

  • Nijak.
    Nejsem s tim smirena a to je mi 40.
    Kazdy den se s tim probouzim a kazdy vecer s tim usinam.
    Mam partnera, ktery deti ma. Dokonce ve svy peci. Jme spolu denne. Zboznuji mne a ja je taky, ale vim, ze za 20 let to nebudu ja, s kym budou chtit travit vikend, ale bude to jejich mama, kterou zboznuji mnohem vic a jinak (krev neni voda) i presto, ze je opustila.
    Tehotenstvi sestry jsem obrecela. Synovce zboznuju a mrzi mne, ze neni muj.
    Nekdy je lip, nekdy probrecim i cely dny jak moc mne boli, ze vlastni dite nemam.
    Neurol uspi, na chvili podvedomi umlci. A i presto, ze mam konicky, pratele a kdesi cosi, tak kousek ke stesti proste chybi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist