Nemůže se do mě dostat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366132 2.3.2020 18:35

Ahoj, je mi trochu trapné řešit toto téma, tak to budu psát anonymně.
Mám kluka, s kterým budu čtvrt roku a neskutečně ho miluji a je vidět, že on to má stejně. Jsme spolu šťastní, avšak nás trápí jedna docela dost podstatná věc a to, že se pokoušíme o první sex, ale bohužel to pořád nejde. Chci jen říci, že jsem panna, ale poté, co jsme to zkoušeli, tak pociťuji opravdu velkou bolest. Vyzkoušeli jsme už nějaký ten alkohol na uvolnění, lubrikační gel, ale stejně nic nepomáhá a vlhká jsem podle mě vždycky až až. Musím přiznat, že jsem z toho vždycky měla velký strach, jak už z té bolesti, tak z otěhotnění ( i přesto, že používáme kondom, člověk nikdy neví). Nejhorší je, že mám problém i s blbým tamponem a můžu ho používat pouze první 2 dny menstruace, jinak mě to také bolí.
Samozřejmě máme za sebou už ty věci, které se dělají předtím, ale tamto se nám ještě nepovedlo, i když bych opravdu chtěla. Možná to je i tím, že je mi už 20 a vždycky jsem byla pod tlakem, když se mi okolí vysmívalo a dělalo si ze mě srandu, jak skončím v klášteře a podobné "vtípky",ano bohužel to tak je.
Také jsem četla o nějakém vaginismu, ale to opravdu moc nevím, co si pod tím představit nebo o příliš úzké vagíně.
Prosím, jak jste prožívali vaše poprvé a máte ještě nějaké vychytávky? Hrozně závidím tě, které to vůbec nebolelo a zároveň to nechápu, protože mě to bolí jako čert a to se tam ještě ani nedostal úplně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My s tím měli taky potíže. Nakonec jsem po velkém studu šla nahoru a sama pomalu korigovala. Trvalo to několik minut a bez bolesti to nebylo. Přitom mě přítel hladil, líbal, mluvil na mě. Tak jsme museli začínat ještě mnoho styků. Ale bylo to lepší a lepší. Teď už to jde samo. Pak mi pritel rekl, ze ani pro něj to nebylo nejpříjemnější, protože jsem byla až moc úzká, ale nedal nic najevo.
    První dlouhý styk jsem odnesla tím, že jsem pak měla namozene celé tělo. Ale teď je to super.
    Pokud by ani toto nešlo, zkus i sama masturbovat s prsty či hračkou. A kdyby ani to ne, pak doktor.

  • Tak ja budu radit z jineho konce .... Poradna predehra, at jsinporadne vzrusena, pripadne pouzitnlubrikant a zatnout zuby, jsounproste holky, ktery to poprve fakt boli, ja nezbjsem prisla onpanenstvi tak me bolel uplne kazdej tampon, nikdy jsem je kvuli tomu nepouzivala a prvni sex popravde teda bolel hodne taky, proste uvolnit pripravit se na bolest, ona velice rychle odezni ..... V tomhle moje rada zni, prorazit a chvili se nehybat, ona se ta volest dost zmírní uz jen timhle ... A kazdej dalsi sex pak uz boli mene a zhruba ubpatyho uz si to jen uzivas a neboli nic :-)

  • HankaSl3.3.2020 12:10

    Taky mě to poprvé hodně bolelo. Zatnout zuby a těch pár minut vydržet. Chce to dlouhou předehru a pořádně se uvolnit. Podle mě misionářská nejlepší, muž má větší kontrolu. Hlavně myslím, že je lepší zasunout plynule a rychleji. Až bude uvnitř ať chvilku počká než se vzpamatuješ a přizpůsobíš, přestane to bolet velmi rychle a pak už je to jen příjemné. Takže nemyslet na bolest, ale na to krásné co přijde potom. :)

  • A prsty Te tam neboli? Podle mě, pokud se mu podaří tam strčit dva, tak Te uz roztahne a penis by tam měl taky jít. Co zkusit pooradnou predehru (on tobě) udělat si krásný romanticky večer a třeba se pořádně uvolnis a uz to půjde?

  • Zkus to probrat s gyndarem..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist