Nelíbí se mi moje tělo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439374 22.8.2021 12:43

Dobrý den, je mi 13 let, vážím 54-55kg a měřím 166 cm.
Nelíbí se mi jak vypadám mám trochu víc tuku na břiše a stehnech. Připadám si vedle mých kamarádek které váží 47kg jako tlustoprd a bojím se že se nikdy nikomu nebudu líbit. Jím zdravě (začala jsem) už to trvá asi půl roku.Moc sice necvičim ale sem tam nějaký pohyb mám.
Každý den stojím před zrcadlem a mám zkažený dny když se nic nemění. Potřebuji pomoct jak zhubnout.Moji rodiče sice říkají že jsem normální ale já chci být hubenější.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Panova.Vaginka22.8.2021 15:05

    Každá chceme být jiná, větší či menší prsa, nebo jiná tvar, mít ploché bříško, mezeru mezi stehny, být pihatá, nebýt pihatá ... Prostě každá jsme originál a to co tu píšeš, ne každý kluk chce mít holku kterou se bojí pořádně chytit aby ji nezlomil, nebo když mu sedí na klíně tak ho tlačí kosti místo příjemné měkké prdelky. Ano jak jsme každá jiná tak každému klukovi se líbí něco jiného. Někdo chce modelku, jiný holku krev a mléko aj. Podívej se do zrcadla a najdi na sobě ty pěkné věci a začni se mít ráda taková jaká si. A až budeš mít kluka věř že ti bude lépe a začneš se mít ráda neb ti ukáže a bude ti říkat co se mu na tobě líbí a hlavně se neboj že by si zůstala na ocet ;-) I na tebe čeká tvůj princ který tě právě tokovou bude milovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist