Nejde mi vyndat zavedený tampon

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72385 10.8.2012 10:21

Prosím potřebuji rychle pomoct .. Dala jsem si tampon a nejde ven , mám přes něj asi p.blánu nebo co .. Pomozte mi! co mám dělat? :// ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad10.8.2012 11:17

    Neznámá, vůbec se neboj!!! Nikdo na tebe nebude zlý ani protivný!!! Stává se to a dr ti rychle pomůže!! Navíc pokud ho nedostaneš ven sama, můžeš dostat zánět e ten bolí víc!!! Zkus si tedy ještě jednou dřepnout na bobek, mezi nohy zrcátko a pokus se OPATRNĚ pohnout tamponem ze strany na stranu. POkud se nepovede, blánu odsunout, vykašli se na strach a běž k dr. mají na to "udělátka" a vydnají ti tampon raz dva... A mimochodem, tampon je normální věc, která "tam" patří, dr vy jednou povídal, co vše "tam " jde najít a co už vytahoval....

  • Počkej až se tampon nasákne (cca po 4h), pak sám trochu klesne dolů a začne víc "klouzat". Dřepni si na bobek, zatlač jako při stolici a opatrně tahej za tkaničku. Pokud tam zůstala tkanička (nevytrhla se) - tak by jsi to měla zvládnout sama. Pokud to nezvládneš - tak Tě návštěva gynekologa nemine - tampon by tam neměl být déle jak 8 hodin.

  • inthense10.8.2012 22:12

    ahoj,presne az se nasakne,vyjde sam.a panenska brana tam byt nemuze.neboj

  • S tímto jsem se nikdy nesetkala.
    Ještě mě napadlo zkusit jít do vany, aby tampon nasakl vodou, třeba jako po koupání v bazénu. Třeba by pak šel snáz vytáhnout.
    Ale jak koukám na položení dotazu, už to máš určitě vyřešené.
    Snad to dobře dopadlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist