Nedostavená MS:*/

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 12.10.2011 20:17

Mám dotaz slečny. Ha beru 3 roky pravidelně,s přítelem praktikujeme přeruš. soulož a MS mám na den přesně. Většinou ji dostávám i kolem stejného času. Jenže dnes jsem ji ji měla dostat a MS se zatím nedostavila. Jednu chvilinku jsem slabě špinila,ale teď nic.. Je to divné,vždy to dostávám odpoledně nebo k večeru a zatím nic....*( Máte nějakou podobnou zkušennost???? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych počkal den, dva a myslím, že pokud nemáš MS jednou při užívání Ha a pak zase ano, tak se nic neděje, asi bych to nijak tento měsíc nehrotila ;) však uvidíš sama, ale radši třeba napiš gynekologovi, pokud se nedostaví ;)

  • Jestli říkáš,že to máš pravidelný ,tak bych to nějak nehrotila - ona se určitě dostaví. Může to být ovlivněné tlakem, jídlem,stresem. Bud v klidu :)

  • petulinkaa1312.10.2011 23:16

    heled,dohromady jsem HA brala 2 roky,kdyz jsem ji poprve vysadila a uzasny gynekologove predeslí mi ji nasadili zpet,protoze si mysleli jak mi tim vse vyřeší, už jsem v pauze ani MS nedostavala....takže asi tak,uvidíš jak to bude další mesic,ale zajdi si s tim na gyndu :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist