Nedostala jsem menstruaci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42970 4.9.2012 14:30

Ahoj,
mám teď takový problém. Už druhým dnem jsem nedostala menstruaci. Je mi 14 let, sex sem už měla, zatím vždy chránění, pouze jednou bez kondomu, kluk se do mě sice neudělal, ale vím, že k výtoku semene dochází i před samotným orgasmem.. To je asi 14 dní zpátky. Potom jsme byla nemocná, měla jsem kožní infekci a dostala jsme na to penicilín. ten jsem dobrala před 3 dny. Zároveň s tím jsme měla dva dny bolesti při močení, asi nějaký zánět močového měchýře, ale to přestalo. V podbřišku mě bolelo jenom jednou a to v den, kdy jsme to měla dostat. Co mám dělat? Bojím se, že jsem těhotná. Špatně mi není, nezvracela jsme, unavená se taky necítím. Ale mám strach. Prosím, poraďte mi. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone4.9.2012 15:16

    Pokud jsi měla sex jednou bez kondomu, tak bohužel nejde říct, že byl sex vždy chráněný - nebyl. A pokud jsi sex měla před 14 dny, mohla jsi mít klidně v té době ovulaci, to znamená, že jsi mohla mít plodné dny, a tím pádem i otěhotnět. V tomto případě ti taky doporučuji těhotenský test. Pokud těhotná nejsi, je možné, že jsi menstruaci nedostala kvůli stresu. Pokud by ti menstruace meškala dál, udělala bych si druhý těhotenský test a pak šla na gynekologii pro vyvolávačku.

    A teď k tomu sexu ve 14: hranice 15 let je kvůli tomu, že tě má chránit. Nejen, že pokud bys otěhotněla, toho kluka můžou klidně zavřít, ale hlavně tvoje tělo (a evidentně ani psychika) na sex není připravené! Nechápu, proč ses do toho tak rychle pouštěla, když ses se svým klukem mohla třeba jen líbat, mazlit apod. Copak ty bys chtěla, aby tě máma měla ve 14?! Nebo si vážně myslíš, že potrat je ve tvém věku nějaká legrace? Být tvoje máma, tak mám pocit hrozného selhání ve výchově...

  • Sex ve 14letech, bez ochrany, ... Kam ta mládež spěje? Vím, že to není k tvému dotazu, ale tobě asi nedochází ani fakt, že jsi jaksi ještě pod zákonem? Toho kluka můžou zavřit!!!

  • co takhle zkusit di udělat tt

  • MS může být zpožděná i z důvodu nemoci nebo stresu, ale udělej si určitě těhotenský test. Před těmi 14 dny si klidně mohla zrovna ovulovat a otěhotnět. Když máš nechráněný sex, musíš holt vždy počítat s tím, že můžeš i otěhotnět. Přerušovaná soulož není zrovna spolehlivá ochrana. A i když píšeš, žes měla nechráněný sex jen jednou, i to je naprostá nezodpovědnost, obzvlášť ve tvém věku :-(

  • Udějej si tt, ať víš na čem jsi ! Doufám za tebe,že bude negativní !!! Příště používej ochranu a možná by jsi měla s dalším sexem počkat,až ti bude 15, protože jsi pod zákonem a přítel by mohl mít dost veliké problémy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist