Něco divného po sexu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24661 20.9.2011 16:46

Ahoj holky,
když s přítelem spím, cítím, že mě to buď v pochvě při sexu trochu pálí nebo bolí. Dnes mi po sexu poštěváček trochu na straně natekl.Mám to tam takové nafouklé a načervenalé. Takovéhle nepříjemnosti mám už déle. Co s tím mám prosím dělat?:( Nepoužíváme kondom, mám antikoncepci a tyto nepříjemnosti jsem měla i před braním HA.

Napadlo mě, jestli to třeba nemůže souviset s mými problémy s močovým měchýřem. Doktorka mi řekla, že jsem na dolejšek hodně citlivá:(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To určitě může souviset. Můžeš mít zánět, nebo můžeš být jen "odřená".. Tohle se mně např. stane jednou za čas, když se s přítelem trochu rozdivočíme.. :)) Nebo i když je ten sex trochu delší.. Možností je spousta. ;)
    Počkala bych tak 2-3 dny, když by se to nelepšilo, šla bych k dr. Jinak můžeš zkusit nějakou zklidňující mastičku, za sebe mám vyzkoušenou měsíčkovou mast, nosit bavlněné prádlo, doma třeba chodit i na ostro, vyhnula bych se moc upnutým riflím a třeba nepoužívat parfemované intimky, jestli nosíš, neholit (vím, že pro někoho je to nepředstavitelné, ale ty 3 dny se to dá vydržet a holením by sis tu pokožku ještě víc podráždila). Nebo třeba vyzkoušet i nějaké čípky na zavádění do pochvy, aby ses pročistila a hojila i vevnitř (je to blbý popis, ale nenapadá mě lepší vyjádření :D). Snad tě to brzy přejde. ;)

  • Jsem taky na dolejšek citlivá :( Záněty a jen záněty... pomalu každý měsíc. Vyčkej pár dní, jestli se to nezlepší a pak navštiv gynekoložku. Mě to při sexu také jednu dobu dost bolelo, a teď mám po každém sexu pálení a štípání, když chodím na malou. Navíc pokud bereš antikoncepci, tělo je k těmhle zrádným zánětům ještě náchynejší :( Pokud tě to při nebo po sexu bolí, bude někde problém a nebo to je jen podráždění. Ale to mi tvrdili doktoři furt, a teď mám fakt příšerný bolestivý zánět močových cest...:(

  • tohle jsem měla v prvním těhotenství a ktomu žlutý výtok tu bolest co popisuješ sem měla úplně to samé nateklé zarudlé pak sem se dozvěděla že to byla mikoza(kvasikoví zánět)

  • Kvasinkový zánět a přenašeč muže být i přítel,aniž by mu to činilo jakýkoli problém.zaskoč k dr.Uleví se ti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist