Necítím sex tak jako dřív

Otázku položila: Anonymní uživatelka #405748 17.5.2020 20:33

Ahoj holky. Mám takový problém.. necítím to s partnerem stejně jako dřív. Nemyslím psychicky, na to chuť pokaždé mám ale spíš fyzicky. Jsme spolu 10 měsíců. Partner je poněkud vybaven takže zezačátku vztahu jsem si na něj zvykala snad tak 5 minut než jsme na to mohli pořádně skočit, ale teď ho tam dá a já to prostě cítím, ale ne tak citlivě jak předtím. Cítím, že tam něco je, ale ne ty pohyby ven a dovnitř... Myslíte, že to může být tím že jsem se roztáhla? :( Nebo že má partner poslední dobou z ničeho nic problém s erekcí ( stojí mu, ale není extrémně tvrdý jak předtím, má teď takové stádia že je tvrdý ale jak ho tam dá, tak do pár minut měkne.. ). Cítím se vážně zoufale, přítel je z toho také smutný.. nevíte čím to může být? Jinak v lednu jsem vysadila prášky a mám teď tělísko, tak jestli to může mít taky nějaký dopad? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy17.5.2020 21:19

    Tak pokud mu uvnitř měkne a před samotnou akcí je řádně připraven, tak bych tipla problém v hlavě. Moc práce? Únava? Napětí ve vztahu? Pokud ne, tak si dejte delší pauzu, pár dní a pak třeba 2 kola. Bude víc nedočkavý a neměl by mu vadnout. Pokud by problém dál přetrvával, tak možná zdravotní problém.

  • prášky jsou umělé hormony, je možné že si ted navzajem jinak vonite. Tzn se mene pritahujete a taky uz mohlo pominout takove to prvotni okouzleni. Necim ten sex ozivte.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist