Nechuť k sexu, nulová vzrušivost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #310304 10.6.2020 12:17

Ahoj,

potřebovala bych radu a i se vypovídat.
Poslední dobou (měsíce) nemám vůbec chuť na milování, náladu na sexuální hrátky, přijde mi, že cokoliv je lepší program než to.
Nejsem vzrušená, ani nemasturbuji, příteli vyhovím 1 - 2x týdně (po přemlouvání a naléhání), ale ani tehdy to se mnou nic nedělá a často čekám, kdy všemu bude konec. Používáme kondom a s ním je to ještě horší - dře mě to, pálí a bolí a někdy i při milování brečím z toho, jak je to vynucené.
Přítel si myslí, že je to jeho vina, že už mě nepřitahuje, ale tak to není, jen se z mého života naprosto vytratilo vzrušení.
Mám pocit, že to není jen tak, že problém bude někde v hormonech.
Nutno říct, že je mi 29, mám dvě děti (5 a 1), k tomu domácnost, dává mi to zabrat, ale důvodem není únava, na to už jsem si zvykla.
Zkrátka si přijdu jak 60-letá ženská, která na sex vůbec nemá pomyšlení a radši si luští křížovky.
Přítel se rozčiluje, že se musí pořád doprošovat a že před rokem byl náš sexuální život úplně jiný (ano, ale to nebyla dcera!).

Budu ráda za jakékoliv odpovědi.
Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy10.6.2020 12:59

    Tak pokud tě to při sexu bolí až tě to nutí k slzám, tak se nevidím, ze nemáš absolutně chuť. Zdravotně jsi ok? Možná je to nějaký dlouhodobější problém bez větších příznaků. A jak moc se přítel zapojuje do péče o děti a domácnost? Po celodenní práci je člověk vyšťavenej a nemá sílu ještě na postelové aktivity.

  • Radu nemám, ale chci říct, že v tom nejsi sama. Já to mám dost podobně. Možná ještě hůř. Manžela k sobě pustím tak jednou až dvakrát za měsíc po velkým přemlouvání. Sex mi vůbec nic neříká a vůbec mě teď nebaví. Když skončíme a manžel jde do sprchy, tak si tajně pobrečím do polštáře. Ani nemám sílu mu o tom říct. Kolikrát mi tečou slzy už při samotném sexu. Mě to teda nebolí, dokonce skoro vždy i dosáhnu orgasmu. Ale prostě mě to nebaví a hrozně mě to obtěžuje.
    Mám dvě děti 5 a 2. Před dvěma lety jsme se přestěhovali z bytu do domu se zahradou. První rok to bylo jakž takž, ale teď ten druhý to prostě nedávám. Vzlášť teď, co byla ta karanténa. Jelikož jsem ještě na mateřské a naši školku otevřeli pouze pro pracující rodiče, tak mám už od poloviny března na starosti obě děti a ještě do září to tak bude. A nejsou to zrovna žádní svatoušci. Cítím se hrozně psychicky vyčerpaná a sex je opravdu to poslední, na co bych myslela.
    Včera jsem byla večer na větší nákup, takže manžel hlídal. Byl s dětma sám 2 hodiny a už po hodině mi volal, že už mě chápe, že jsem tak vyčerpaná. Po hodině jim musel pustit prý televizi, aby mu dali chvíli pokoj :D Ale i tak si večer dělal zase nároky a já ho opět odmítla...
    Vůbec nevím, jak z toho ven... :(
    (s jedním dítětem a v bytě všechno fungovalo úplně normálně)

  • Mě se tohle stalo po porodu ( to my bylo 26 ) a manželovi se to také nelíbilo. Už mě ani nepřemlouval protože při té atmosféře ho přešla chuť. To s těmi kondomy ... zkuste lubrikační gel. Nakonec ten problém vyřešil manžel. Asi to nefunguje na každého ale jednou odvezl malou k babičce a vzal mě na 3 denní dovolenou...zkoušeli jsme speciální kondomy s vroubkama a šlo to a prostě se postaral on aby to šlo. Pak jsme se vrátili a nemohli se každý den dočkat večera :-D

  • Asi ti celkově moc neporadím. Ale to dření, pálení a bolest při sexu, když používáte kondom, nemůžeš mí alergii na latex? Mívala jsem to taky, bolelo mě to tam pak několik dní, měla jsem to tam nateklý. Při samotným sexu to dřelo a pálilo. Může jedině bezlatexový kondomy Skyn. A k tomu zbytku, že tě přítel nutí je hodně špatně! Tak by to být nemělo. ;)

  • macicekkajik11.6.2020 7:22

    Pokud je to libidem, že nemáš chuť na sex, měl by pomoci kotvičník zemní. Dají se koupit kapky. Pokud by do měsíce nepomohl, tak je problém jinde a s největší pravděpodobností problém psychický a je potřeba na chvíli vypnout, jak už je tu psáno, odjet na chvíli pryč a přijít na jiné myšlenky a udělat si s manželem na sebe čas, o všem si promluvit a najít řešení, odpočinout si od všechních starostí..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist