Nechuť k sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #310466 21.9.2020 13:12

Ahoj,

Od porodu dcery (rok a půl) nemám vůbec chuť na milování, náladu na sexuální hrátky, přijde mi, že cokoliv je lepší program než to.
Nejsem vzrušená, ani nemasturbuji, příteli vyhovím 1 - 2x týdně (po přemlouvání a naléhání), ale ani tehdy to se mnou nic nedělá a často čekám, kdy všemu bude konec.
Mám dvě děti (5 a 1) a k tomu jsem v 17 tt. Přítel si sex vynucuje, i když ví, že to se mnou nic nedělá, že to nechci nebo že je ni špatně z těhotenství. Neumí se do mě vcítit a myslí si, že to jsou výmluvy, jak se tomu zase vyhnout.
Nechci mu to odpírat, ale opravdu to jednou týdně přežiju bez špetky vzrušení.
Přítel si myslí, že je to jeho vina, že už mě nepřitahuje, ale tak to není, jen se z mého života naprosto vytratilo vzrušení.
Vždycky je to stejná písnička - orál, pak na mě .. Když už vidím, že se zase chystá dolů, odstrčím ho, že nechci, protože je mi to až protivné už. A změna v ložnici, jak se všude píše, hračky, nové polohy .. ani to mě neláká. Je to těžké, když na to vůbec nemám chuť.
Minulé těhotenství bylo úplně jiné, to jsem si i užívala a dosahovala orgasmu. Teď si můžu nechat zdát o tom, že by mi to něco dělalo, nebo nedejbože dosáhla orgasmu ..
Mám pocit, že to není jen tak, že problém bude někde v hormonech. Hladina hormonů bude asi rozhozená, ale nevím, jak to zjistit, příp. řešit.
Zkrátka si přijdu jak 60-letá ženská, která na sex vůbec nemá pomyšlení a radši si luští křížovky.
Přítel se rozčiluje, že se musí pořád doprošovat a že před rokem byl náš sexuální život úplně jiný.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • eliskao21.9.2020 20:03

    To mě moc mrzí. Bojím se jen že toto nucení do sexu není dobré - můžete si vytvořit averzi a nechuť a odpor vůči partnerovi. Já si to vůbec neumím přestavit takto dělat sex na sílu.

  • Znám, ptala jsem se na to minulý měsíc na gyndě a doktorka mi suše řekla: hormony, přestaňte kojit, nic se s tím dělat nedá.

  • Hormónmi to môže byť a zrejme aj bude, ale počas tehotenstva sa to ťažko dá riešiť. Treba sa ale o tom aj otvorene porozprávať s partnerom, lebo takto si len vzájomne ubližujete. Ak sa do toho budete nútiť, bude to len horšie. Potrebujete sa trochu uvoľniť, nebyť pod tlakom a cítiť vinu, inak sa zablokujete psychicky. Po pôrode ak sa to nezlepší môžete skúsiť napríklad shatawari alebo vyslovene zmesi na podporu libida. Prípadne môže pomôcť aj nejaký terapeut či workshop, záleží, kde je tá primárna príčina...

  • Mně se tohle dělo právě kvůli přístupu mého ex a taky skrz to, že jsem ho podvědomě odmítala. Řešila jsem to pak s psychologem. Pomohl mi až rozchod a nový partner, nicméně můj vztah už neměl kvůli mnoha věcem žádnou perspektivu. Takže bych v tomto doporučila určitě párovou terapii, sexuologa a pracovat na tom všem + samozřejmě po porodu a laktaci vyladit hormony :-)

  • Velesikova3.3.2021 20:19

    Holky mám rok a půl po porodu a poříd se mi nedostavila zpátky vůbec chuť k sexu. S manželem spím jen kvůli němu, ale není mi to moc příjemné. Musíme používat tuny lubriantu, protože mě to prostě nic nedělá. Co se mohlo stát?

  • Palankova6.3.2021 16:03

    Nedivím se, také jsem měla po porodu s tím problém. Musela jsem si začít kupovat prášky, které u žen fungují podobně jako u chlapa modrá pilule. Docela jsem si to oblíbila, protože sex s ní je opravdu úplně o něčem jiném. Zase si ho dokážu užít a jsem tak celkově víc citlivá tam.

  • Velesikova8.3.2021 18:06

    Za jak dlouho to dokáže zabrat? Jak dlouho dopředu si to musíte vzít? Na kolik to vychází?

  • Palankova12.3.2021 18:27

    Chvilku po tom co si to vezmu, kupuji si přípravek http://www.supererekce.com/6-fly-pro-zeny a účinek vždy trvá kolem 3 hodin. Nejmenší balení na zkoušku můžete koupit za 400 korun. Po objednání to mám vždy rychle doma.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist