Nechtěné těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394911 19.8.2018 8:05

Ahoj, před třemi týdny jsem se mazlila s přítelem a on do mě na svých prstech možná zanesl pár kapiček lásky (ke styu nedošlo). Kvůli tomu mi hned druhý den doktorka pro jistotu dala nouzovou antikoncepci. Za dva týdny potom přišla normálně menstruace. Takže je všechno v pohodě. Ale před třemi dny je možnost, že se nám stalo něco podobného...nejsem si toho úplně vědoma jako minule, ale stejně se bojím. A navíc se mi včera odpoledne udělalo špatně od žaludku a trvá to do teď...i když jen velmi málo. Je nějaká možnost, že bych mohla být těhotná? ...Vím, že je to asi hodně velký scifi, ale jsem úplně posedlá strachem, že by se něco mohlo stát...Za týden jdu konečně pro prášky...

  • 19.08.2018 23:38:30 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar19.8.2018 9:00

    Není jednodušší říct příteli, ať do tebe nestrká prsty, když má na nich sperma, než se takhle nervovat? Trochu si to spolu proberte.

  • Francy19.8.2018 9:03

    Mám takový pocit, že pár týdnů zpátky tu byl stejný dotaz a víc nás se shodlo na tom, že doktorka, která předepíše pilulku po kvůli takový pitomosti, kdy se otěhotnět nedá, je vymyšlená 8-o

  • No, i kdyby to pravda byla, tak jsi měla po ms a tzn. neplodný den, což asi s nejvyšší pravděpodobností není možné. A vážně nepochopím, jak někdo tohle může udělat a za pár dní opakovat. Chce to myslet hlavou a pak teprve konat!

  • macicekkajik19.8.2018 8:18

    Ahoj, spermie na vzduchu velmi rychle umírají. A pokud před tím neejakuloval, tak v kapičce lásky, žádné spermie nejsou. Ještě jsem neslyšela, že by někdo otěhotněl, jen z nanesení kapičky lásky na prstu. Buď v klidu, těhotná určitě nejsi. A špatně ti může být z té pilulky po, je to hrozný koktejl hormonů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist