Nechráněný sex 13 dní po revizi dělohy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26455 24.6.2012 9:32

Ahoj holky, je to 13 dní, co jsem po revizi dělohy v necelém 5tt, včera se nám s partnerem vloudila chybička..
Od prvního dne po revizi nešpinim, nic mě nebolí a piju kontryhel čaj a listovku.
Cítím se skvěle, chuť na sex mám velikou.
Od revize jsme měli už 2x sex s ochranou a včera jsme na to nějak ve víru vášní zapoměli.. a taky jsem partnera nestihla upozornit že musí ven. Tak co s tím?? Pocitově jsem vcelku v pohodě, psychicky už taky.. Zítra mám jít na kontrolu. Mám se zmínit nebo?? Díky pěknej den :-)

Samozřejmě, že mimiska bychom chtěli, ale ne za takových okolností, že by se mělo něco podělat.. chápete..?? :))
Ta pravděpodobnost otěhotnění je nejspíš vysoká.. kór asi 14 dní po...díky za rady..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, po revizi by jsi měla čekat aspon 3 měsíce, aby se v tobě všechno dalo pořádně dohromady, že se ty cítíš dobře neznamená, že jsi uvnitř perfektně zahojená, lékaři ty tři měsíce radí právě proto, aby žena o dítě zase nepřišla, protože děloha se nějakou chvíli regeneruje. Něco jiného je to po samovolném potratu.
    Těhotenství je možné a pokud budeš těhu, tak ti přeji hodně štěstí ;) Lékař s tím zítra na kontrole nic nezmůže, musíš počkat.

  • Borlova24.6.2012 9:38

    Ahojky;-) Já bych se radši doktorovi zmínila, hlavu Ti neutrhne. A určitě Ti řekne, jaká jsou rizika, kdyby náhodou a bude tě víc hlídat. Tak držim palečky, ať Ti to dopadne dobře.

  • Ahoj,taky jsme byla po revizi,sexovali jsme až 3 týdny po,protože jsem po ní pořád krvácela a následně špinila a při prvním sexu po jsme si dávali pozor,potom už ne ;) Doktorovi to raději řekni,nikdy nevíš,ale šance na otěhu,pokud jsi ještě neměla po revizi MS si myslím,že je možná i celkem malá..:)

  • Muzu se zeptat proc si byla na revizi takto brzy? co se stalo? 8-o jestli neches,nemusíš odpovidat

  • ahoj to je mi lito :-( ja potratila samovolne 2011 v 6tt bez revize ,potom porod 2012,a 24.5.2013 revize v 9tydnu :-( nyni je to 17den od revize a my mely nechraneny sexx primo na plno :-) 14 den a dnes bude taky :-) hodne stesti nam vsem

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist