Návštěva gynekologa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394187 18.7.2018 20:51

Ahoj holky je mi 16 a chci než začneme s mim klukem sexuálně žít se připravit a to tak s HA. Jenže se bojim jít ke gynekologovi..bojim se ze to bude trapné a ze ta prohlídka bude nepříjemná(jako ze bude bolet) jenže kamarádka mi říkala ze mi nic do vagíny dávat nemůže protože jsem ještě pana...chci se zeptat jaká je první návštěva gynekologa jestli jste se taky studěli a jestli jste mu něco řekli ze jste ještě pany a co vám dělal ...???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack19.7.2018 10:40

    Zdravím, tak zaprvé už máš na první prohlídku věk.
    Zadruhé pozná, jestli jsi panna nebo ne, a podle toho zvolí způsob vyšetření.
    Nemusíš se bát nebo stydět, je zvyklý na desítky svlečených ženských denně, je to jeho práce. A určitě to nebolí, zubař je horší. ;-)
    Ještě dodatek: myslíš, že je vhodné ještě před začátkem milostného života začít právě s HA? Tvé tělo je ve vývinu a teprve se učíš ho poznávat, jeho přirozené funkce a tak, HA ty projevy zabiješ. :-(
    Chápu, že je to pro tebe pohodlná, jednoduchá, spolehlivá a cenově dostupná ochrana, ale nepřemýšlela jsi nad jiným způsobem antikoncepce?
    Nechci tu nikoho moralizovat, jen mi přijde dost škoda, že své probouzející ženství utneš. :-)
    Každopádně ptala ses na něco jiného, snad jsem odpověděla. :-)

  • HaSha22.7.2018 22:36

    Že jsi panna radši řekni, ale většina doktorů si s tebou nejdřív promluví, než tě pošle na křeslo, bude se tě ptát na sexuální aktivitu, na menstruaci, případné problémy. Vyšetří tě přes konečník, nebolí to a nemusíš platit za zrcátko. Musíš to brát jako jiné doktory, před praktickým se přeci svlékáš, dává ti očkování do půlek, zubař se ti zas vrtá v zubech. :-p
    Je to prostě další prohlídka do počtu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist