Náhradní matka

Otázku položila: Gejbrieel 28.2.2018 13:29

Dobrý den/Ahoj.
Vím,že mě za toto téma asi možná někdo odsoudí.
Je mi 22 let a četla jsem na internetu,že existuje náhradní matka.Přemýšlela jsem,že bych se chtěla stát náhradní matkou pro nějaký par,který nemůže mít z nějakých důvodů dítě.Vím,že žena která se na to dá dostane i nějaké finance,kvůli kterým bych to také trochu dělala.Jsem na mateřské a máme hodně málo peněz.
Kde si dát inzerát,že nabízím takové služby?
Děkuji za odpověď,pomoc,radu,kdo s tím má zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neodsuzuji tě, jen řeknu důvod proč bych do toho nešla když už jedno dítě mam, nedokážu si představit vysvětlovat staršímu ditku, že na maminku musí dávat pozor nesmí po ní skákat a divočit protože má v bříšku miminko a ono se pak bude ptát kde miminko je, a odpovědět my jsme ho někomu dali? To si nedokážu představit jaký guláš by mělo to dítě v hlavě, pro něj to bude k nepochopení

  • Ja bych to nedokazala. Nosit v sobe dite a pak ho dat pryc. Navic se Ti splasi hormony a to uz pak nepujde vubec...

  • bestie28.2.2018 14:22

    A nebylo by k vlastnímu tělu i duši šetrnější darovat vajíčka?

  • Francy28.2.2018 14:37

    Nevzpomenu si kde, ale četla jsem příběh právě takové náhradní maminky. Měla už jedno své dítě a nabídla se, že jednom páru donosí a porodí dítě. Vše se zdálo být v pořádku, porod proběhl ok, ale dítě se narodilo s Downovým syndromem. Když to rodiče zjistili, tak se dítěte vzdali a Downáček zůstal ,,náhradní,, mámě, protože dle zákonů ČR je matka ta, která dítě porodí. Smutný příběh :-( Jestli je pravdivý nevím, ale nemožné to není. Jen něco k zamyšlení..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist