Nadýmání zácpa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41647 6.4.2011 18:56

Ahojte holky poslední dobou trpím špatným zažíváním.. mám větry a sem nadmutá..beru espumisan. Možná se to trochu zlepšílo ale třeba dnes se zas cítím uplně na rozpadnutí..Ani moc na záchod(na stolici) nechodím. Víte si s tím někdo rady?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mám úplně ten stejný problém už pěkně dlouho. Nikdy jsem je neměla a teď poslední 4 měsíce jsem pořád nadmutá a mám pořád (ať jím cokoliv) větry.. už mi to vadí :D ono se to zdá třeba srandovní :D ale fakt mi to vadí.. určitě víš o čem mluvím :)

  • Ahoj, taky jsem s tím měla problémy. Někdy jsem vypadala jako v pokročilém stádiu těhotenství a cítila se jako bych měla v břiše beton. Začla jsem užívat laktobacily (brala jsem je asi 2měsíce), omezla jsem perlivé nápoje na minimum a snážím se vyhýbat nadýmavým věcem. Když se necítím, dám si mátový čaj, jsem s ním spokojená. Poslední dobou si dělám nápoj ze sušené syrovátky, ten mi pomáhá na zácpu. U mě je problém, že nejsem moc na ovoce, musli a tak. A musím říct, že se to ještě o neco víc zlepšilo, když jsem vysadila HA.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist