Nadýmání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42111 28.3.2011 13:11

Holky má někdo zkušenost s activií na zažívání? Já ji jím ale nevím zda se to má spíše jako první jídlo ráno nebo stačí během dne.. Mám docela problémy s trávením.Sním na oběd trochu těstovin s vajíčkem a květákem zapečený a hned sem nadmutá. Nevím co s tím. Nic takového nemužu,hned je mi těžko.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Reklama na activii je sice úžasná ale neznamená to,že když budeš pravidelně jíst aktivii, že nadmutá nebudeš.
    Každá to známe,cibule,květák,čočka,kroupy......... někdo na to trpí víc,někdo míň.pročti si tuhle diskuzi,holky tam rozebírali když máš prdíky co může pomoci :-) http://fora.babinet.cz/viewtopic.php

  • Ahoj, mě pomáhá mátový čaj. Nadýmavým jídlům se snažím vyhýbat, ale někdy to nejde. Hodně mě to trápilo, omezila jsem sycené nápoje na minimum, nasadila laktobacily. Teď, když sním něco problémového, dám si preventivně máťák a dobrý.

  • lulatko28.3.2011 14:33

    Tak zrovna vajíčka a květák nadýmají slušně, takže tomu bych se vůbec nedivila, to je prostě holý fakt - tam ani activia nepomůže. :))

  • Activie na zažívání? Activie je docela obyčejný jogurt jako každý jiný, s bifidobakteriemi to ano, ale nic víc. V reklamě je to krásně vychvalované ale to Actimel taky a je to jen obyčejné jogurtové mléko a rozhodně nezvyšuje imunitu. Psali o tom už dokonce na první stránce novin. Takže reklamě nevěř. Kup si na trávení nějaký čaj, mátový nebo nějakou směs.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist