Nachlazení v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46139 1.2.2012 16:09

Ahojky, jsem hodně nachlazená a nic mi nepomáhá. Už týden si vařím čaj s citronem a nic, řekla bych, že je to pořád stejné. Problém je v tom, že jsem těhu. Myslíte, že dr. by my mohl dát nějaké léky? Zítra se tam už chystám, protože kašlu čím dál víc. Předem děkuji za odpovědi.

Tak jsem dnes byla u dr., protože jsem měla večer zvýšenou teplotu a bylo to úplně zbytečné. Řekla mi, že si mám koupit paralen a sprej do krku. Kdybych tam nešla tak si myslím, že to samé mi poradí i v lékárně, aniž bych platila 30 Kč.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také jsem se snažila léčit doma, ale můj Dr. tvrdí rozhodně, že nemocná těhotná patří k lékaři. Pokud se to nelepší, určitě jdi k Dr, než nechat rozjet třeba nějakou chřipku a pak to léčit léky, které prostě vzít musíš a přitom si nemusela, kdyby se šlo včas. Záleží také jaký týden jsi těhu. Ale pokud šlo o běžné virozy, hodně mi pomáhaly homeopatika od Boironu, které mi doporučil i Dr.

  • zavisi, jak dlouho si tehotna, po prvnim trimestru, uz se toho muze vic

  • Martasek891.2.2012 18:46

    Já kloktala na krk šalvěj nebo žužlala Septisan, na rýmu Pinosol, na kašel Jitrocelový sirup. Při nemoci piju kopřivový čaj. Zalézt do postele a potit se.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist