Můžu být těhu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37050 29.1.2012 17:04

Ahojky...
chtěla bych se zeptat, zda je možné, že bych byla už těhotná?
O miminko se snažíme tak půl roku. Mám nepravidelný cyklus a bez vyvolávaček a léků na pravidelnost MS bych se asi neobešla.
Tento cyklus jsem dostala od své lékařky poprvé Clostilbegit 5-9 DC (1-0-1), Utrogestan 15-25DC (1-0-1).

Ovulace dle grafu proběhla 14DC možná 16DC (14 a 15 DC byly ovu testy negativní, ale dle hlenu bych řekla, že ovulace proběhla).
Vím, že po vysazení Utrogestanu má přijít MS do 2-3 dnů, vždy sem s ním měla cyklus pravidelný a to 28DC. Dnes jsem 32DC, BT od 28DC postupně klesala, celkem až o 0,5°C, ale MS stále nikde, TT jsem dělala naposledy před dvěma dny a byl negativní (mamatest). Od ovulace mám příznaky jako občasné bolesti břicha, spíše jako namožené,mám ho tvrdší, občas mě píchne, bolesti zad, únava, a tak 3x mi bylo k večeru nevolno.
Nejde mi dohromady těhotenství X nízká BT. (Nebo není pravidlem, aby BT byla zvýšená?)
Nechci se hned hnát k lékaři.
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

Tak holky děkuji za reakce, ale zákon schválnosti u mě funguje na plné čáře, takže jen co jsem dotaz položila, MS přišla....To už je asi po třetí, vážně jak naschvál... :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1329.1.2012 17:14

    tak když jsem tenkrát brala utroš,tak MS mi chodila vetsinou 8 den,ale i desáty..takze tezko rict,snad jen rada - vyckat! bud prijde nebo udelej testik za 2-3 dny :-) držim palce :-)

  • ahoj, já měla dva cykly s těmi prášky (clostík a proveru) 31 dní a třetí cyklus 36 dní....bylo mi stejně, jak píšeš....pak jsem šla na kontrolu a doktor říkal že nic, že mi ty prášky rozhašiloi hormony a léky mi změnil. Musíš vyčkat, zkus testík....a když bude stále negativní a ms nikde...určitě za ním zajdi....držím pěstičky :-)

  • ahoj, nezvyšuje náhodou utrogestan teplotu?? pak by bylo celkem jasné, proč ti BT klesla po jeho vysazení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist