Muzu byt tehotna??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47601 18.3.2012 9:49

Dobry den,
hrozne bych vas poprosila o radu. Pred tydnem jsem mela s jednim
kamaradem nechraneny pohlavni styk. Tedy ne tak uplne - byl to jen sex oralni. Nicmene od te doby se bojim, ze bych mohla byt tehotna. Ze treba do me zajel rukou, na ktere mel sperma. Penisem ale ve me urcite nebyl. Za zhruba 36 hodin pote jsem si vzala postinor. Nevim, jak vysoke je riziko, ze bych tehotna byt mohla. Poboliva me bricho, mam pocity na zvraceni, ale je mozne, ze to jsou jen nervy? Protoze vytok a bradavky jsou normalni.... Prosim o vas nazor.
Dekuji mnohokrat

A jeste me zajima, zda by te ty syptomy ukaxujici na tehotenstvi objevily hned dalsich zhruba pet sest hodin po moznem poceti. Nebo zda to jsou jen ty nervy pri cekani na dobu, kdy si muzu udelar tehotensky test, jelikoz mam teprve 15
znovu moc dekuji:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak především si myslím, že by si měla začít uvažovat o antikoncepci, pak by sis ušetřila takové nervy, pokud nemáš dost rozumu na to, aby sis tohle uvědomila, tak ještě nejsi na sex zralá... A ohledně těhotenství - jednak byste se museli trefit do tvých plodných dnů, a jednak se ti příznaky ani náhodou nemůžou objevit už několik hodin po možném početí, to je naprostý nesmysl... Jenom se nervuješ...Navíc když ani nedošlo ke styku. A s postinorem opatrně, není to bonbon.

  • petulinkaa1318.3.2012 11:27

    Vim ze v 15ti mas hlavu jinde nez premyslenim nad nejakou antikoncepci,ale opravdu pouzij alespon kondom,kdyz do sebe nechces cpat chemii,se sexem jsem zacla jeste pred 15tym rokem a taky pro me bylo nejdulezitejsi si ho uzivat a na nasledky jsem nejak nemyslela,coz v tomhle veku je normalni,ale ja na to v 16ti doplatila,takze co se tyce nynejsiho tvyho problemu,tak tehotna urcite nebudes,ale priste - TEN KONDOM :-)

  • Určitě nejsi těhotná. Nenervuj se a všechny "příznaky" zmizí. Na postinor pozor, je to hormonální bomba a není to úplně v pohodě ho jen tak brát, rozhodí ti to cyklus.
    Používejte kondom! Pak můžeš být v klidu ohledně těhotenství a pohlavních chorob. A nesexuj s kamarádem, nestojí to za zničení přátelství. Počkej si na kluka, kterého budeš milovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist