Muzu byt tehotna?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183380 3.1.2019 23:25

S mym novym pritelem jsme byli poprve v posteli, ale doslo jen na par zasunu dovnitr pri kterych ale nebyla pouzita ochrana, ale udelal se az za delsi dobu a nemel zadne predcasne sperma... ale uz bych mela dostat ted nekdy menstruaci, ale neprichazi, i minula menstruace byla hodne posunuta a bala sem se tehotenstvi a byla jina nez normalne, k tomu po tom romanku sem mela vytoky, jenom bezne bile, ale nikdy predtim sem je nemela, vic se mi ted pohlavni ustroji spini i kdyz si ho myju porad stejne, myslim ze je to hodne psychicka zalezitost, protoze se otehotneni doopravdy bojim, mam z toho ale problemy a mozna i to mi menstruaci trochu oddaluje a jeste takovy dodatek: muzu otehotnet kdyz zrovna nemam plodne dny?... prosim poradte

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V neplodné dny otěhotnět nemůžeš - to vyplývá už z jejich názvu, problém je určit, kdy přesně ty plodné a neplodné dny jsou. Ne vždy je to v polovině cyklu, navíc spermie jsou schopné nějakou dobu přežívat v těle ženy a na ovulaci si počkat. Na 80% určitě těhotná nejsi - i v případě, že jde všechno dovnitř, oba partneři jsou zdraví a žena má plodné dny, je šance při jednom styku asi 15%, nicméně nechráněný styk představuje vždy riziko. Nejrychlejší bude zakoupit test. Pokud se tak bojíš těhotenství, možná by nebylo příště od věci použít ochranu?

  • stupidiack4.1.2019 12:48

    "Neměl žádné předčasné sperma" .. - jsou to kapičky lásky na žaludu, které ani nezpozoruješ! Pokud každý měsíc souložíš bez ochrany, bojíš se těhotenství, ale stále se z toho neponaučíš, nevím, co od nás vlastně chceš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist