Můžou dorustající chloupky poškodit kondom?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #295300 8.1.2019 20:48

Ahoj :) tam dole se holím a prostě jak asi víte, když chloupky dorůstají, tak jsou takové tvrdší a pichlavější (neholím se každý den). Chtěla bych se zeptat jestli se může stát, že pří sexu s kondomem ( při zásunech) by se o ty chloupky mohl nějak ten kondom poškodit? Vím , že to je trošku blbá otázka a že nejspíš ne, že by bylo jinak plno těhotných :D :D kondom používáme už delší dobu a zatím v pohodě, ale stejně se vás musím zeptat na názor, protože s přítelem na kondom spoléháme. Jsem někdy trochu paranoidní :D Díky předem za odpovědi :)

píšu tady o chloupcích u poševního vchodu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak pokud vim tak se kondom zasouva tam kde chloupky nejsou :D
    Jinak schvalne nekdy jeden kondom obetujte a zkus co se s nom da vsechno udelat, jak moc se da natahovat, co to udela kdyz ho treba das nafoukly na ty chlupy (kdyz uz jsi to tak zminila :D).... Kdysi jsme to zkousely s holkama na intru a musim rict ze jsem fakt koukala co vsecko vydrzel :D

  • kondom vydrží víc než si myslíš, pokud ty chlupy nemáš ostré jako jehly, tak je opravdu jen tak něco neponičí. kondomy používáme běžně, holím se jak kdy a problém nikdy nebyl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist