Možné těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404965 9.9.2019 11:46

Ahoj holky. Posledních pár dnů mám takové divné stavy. Většinou je to ráno, po snídani. Normálně se najím a tak 30 minut po jídle mám pocit těžkého žaludku a takový nepříjemný pocit nevolnosti. Většinou si vezmu Rennie nebo se napiju Coly, lehnu si do postele a zmizí to. Nemůžu být těhotná? Beru teda antikoncepci, ale ta není 100%..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa9.9.2019 12:19

    Tak si zkus udělat těhotenský test, na základě takového popisu jen těžko někdo určí těhotenství. Já popravdě měla takovéhle stravy nepravidelně několik měsíců, dodnes nevím z čeho to bylo, ale těhotná jsem nebyla.

  • Mám taky takový stavy, teda měla jsem poslední 2 týdny, nejdřív průjmy, pak taková těžkost hned po probuzení. Nemohla jsem jíst, pak to přešlo, dala jsem si oběd, večeři a po večeři zase. Pak jsem to měla i po obědě. Furt mi bylo na zvracení. HA beru taky. Do toho mi z jednoho prsu začala vytékat taková nažloutlá tekutina, trvalo to asi 4 dny a pak to přešlo. Dneska nebo zítra by mělo přijít krvácení, ale zatím nic, břicho trochu bolí. Tak uvidím. :) Když to nepřijde, jdu taky pro test. U mě ta nevolnost a průjem byly pravděpodobně způsobený homeopatickou léčbou, při který se znovu objevujou nedoléčený záněty. Sexu máme poslední dobou tak málo, že mi přijde nemožný, abych byla těhotná, obzvlášť když beru HA. :D Doufám, že test nebude potřeba, je pro mě stresující už jenom to, že bych ho musela jít koupit :D Ani nepíšeš, kdy má přijít krvácení. Může to být jenom nějaká viróza nebo si to jenom vsugerováváš. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist