Možné těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402808 29.6.2019 7:40

Ahoj - předem upozorňuji, že to není opět žádný spam, nebo otázka 13ti leté holky, co tu jen vtipkuje.

Je mi 20 a před dvěma měsíci jsme se rozešli s přítelem. Nevzpomínám na to v dobrém, bil mě, neustále jsme se hádali, ve finále mě ještě podváděl a naprosto mě nerespektoval, a když jsem se konečně odhodlala s ním rozejít, tak mu to bylo uplně jedno, že mě prý vlastně nikdy nemiloval...
Jenže já se od té doby bojím, že bych mohla být v tom - ne že bych nebrala antikoncepci, tu beru už přes dva roky co jsme byli spolu a brala jsem ji pravidelně, zapomněla jsem opravdu třeba jen dvakrát za ty dva roky a to v době, kdy jsme spolu ani nespali.. bojím se z toho důvodu, že bych v sobě nosila dítě co by bylo s takovým člověkem, který mi ubližoval a nemám na něj dobré vzpomínky, takže se k němu nechci už jakkoli připomínat.
Myslíte, že není možné být těhotná po 2,5 měsících bez sexu s ním, když už jsem dvakrát dostala přes antikoncepci normálně krvácení, i když to druhé bylo trošku slabší, než obvykle a nepociťuji na sobě žádné příznaky? Chápu, dostáváte stejných otázek miliony od mých mladších vrstevnic, ale já se prostě musela zeptat, promiňte..
Děkuji moc všem za odpovědi. V.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha29.6.2019 9:49

    Ahoj, můžeš být úplně v klidu, z toho, co píšeš, není důvod myslet si, že bys mohla být těhotná. Při braní hormonální antikoncepce navíc nedochází ke klasické menstruaci, ale ke krvácení z týdenního vynechání hormonů, takže je zbytečné zkoumat, jestli je silnější/slabší. Jinak vedle špatných vzpomínek je takový vztah s násilným mužem i zkušenost, buď na sebe hrdá, že jsi od něj dokázala odejít.

  • terryk29.6.2019 8:51

    Já myslím, že cajk, že se nemáš čeho bát. Ale abys to měla nějak podložený, udělej si test a budes úplně v klidu.

  • KatieD29.6.2019 9:26

    Ne ne, nebudeš těhotná, neboj ;-)

  • Súhlasím s ostatnými. Ak chceš mať úplnú istotu, sprav si tehotenský test. Myslím, že po takom rozchode ti padne dobre vidieť dôkaz, že s tým človekom ťa už naozaj nič nespája.

    Inak, z tvojich slov cítiť traumu. Pohovor si o tom s niekým, nedus to v sebe. Dopraj si čas sa zahojiť - je to v poriadku, netreba sa nikam ponáhľať.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist