Možné otěhotnění?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #76147 14.1.2013 11:22

Ahoj holky, chtela bych se s vámi poradit. Minulý měsíc jsem si vzala antikoncepci se zpožděním 4 dny, takže jsem měla pauzu 11 dní místo 7. Celý měsíc jsme si ,,dávali pozor´´, i když bez kondomu. Bohužel jsme to dvakrát nestihli a přítel se udělal do mě. Tak jsme to brali tak, že beru už prášky dlouho, tak by se nemuselo nic stát. Už jsem ale měla dostat MS před 2 dny a pořád nic. Jen mě bolí strašně podbřišek, občas mě tam tak rejpne, že jdu do předklonu, i třeba ráno ještě v posteli. Mám ale jen průhledný výtok, ani špinění, žádný náznak.
Jakej je váš názor holky, myslíte si, že bych mohla být těhotná? Nebo jde spíš o poblázněné hormony? Uznávám, že jsem teď svýmu tělu dala dost zabrat, ale bohužel nebyla jiná možnost. Už delší dobu mi není moc dobře, tak nevím co ještě bych mohla napsat, ale jsemdoma a nemám možnost si jít koupit test.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To, že bereš antikoncepci dlouho, nemá na možné otěhotnění žádný vliv, kdyby fungovala nějaká setrvačnost, nebraly by se pilulky každý den...a vynechání tolika dní po sobě v prvním týdnu mohlo způsobit, že ti dozrálo vajíčko a uvolnilo se. Pokud jste dítě nechtěli, a věděli jste, že nemusíš být správně chráněná, myslím, že spoléhat na metodu "dáváme si pozor, ale dvakrát se to nepovedlo", je docela nezodpovědnost. Určitě si udělej těhotenský test a kdyby byl pozitivní, zavolej svému gynekologovi, co dál.

  • muzes byt tehotna, a je spatne brat v tehu hormony, tak by bylo dobre to co nejdriv zjistit, nemuzes pro test ? maji je vsude tak se brzo snad nekam dostanes, drogerie, tesco, billa , vsude maj testy.

  • venysek14.1.2013 11:28

    No, 4 dny zpoždění na začátku cyklu, to si myslím, že může být celkem problém a může být jedno, jestli je bereš už dlouho. Pokud se nedostaneš pro test, tak si aspoň zavolej ke svému doktorovi, ať ti k tomu poví své..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist