Mohu být v tom?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27873 17.8.2011 0:32

Ahoj,
chtěla bych se zeptat,včera jsem měla styk a začala jsem po vysazení antikoncepce brát prášky až ten den,myslíte,že bych mohla být v jináči? Díky za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Promin, ale tohle je ukázkový případ, proč tady pár z nás "nadává" těm co nečtou letáky. Ještě se na nás utrhujte, že nejste tak dokonalé jako my! Vysvětlila bys mi prosimtě co tě vedlo k tomu, že si si ho očividně nepřečetla a že si udělala takovou pauzu a následně si s někým spala? A kolik ti je, že tak riskuješ? Nandejte mi sem mínusů kolik chcete, ale jsi nezodpovědná!

  • Ráda bych ti poradila, ale nevím jak to myslíš....jak si vysadila?

  • Antikoncepce se musí brát pravidelně a při dobrání každého plata se musí udělat pouze sedmidenní pauza, ale to už teď určitě víš ;-) Pokud jsi znovu nasadila prášky někdy v polovině cyklu, tak hned rozhodně nejsi chráněná (byla bys, kdybys nedělala tu 7denní pauzu navíc)...takže pokud budeš mít to štěstí, těhotná nebudeš...pokud ještě neuplynulo cca 48-72 hodin, tak bys to možná mohla zachránit ještě Postinorem nebo Escapellem...pokud víc, tak se modli...a příště se řiď tím co je v letáku....pokud tomu nerozumíš, zeptej se, i kdyby jen tady...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist