Miminko z ''tzv,, jednorázovky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426171 14.2.2021 14:22

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s jednorázovkou,chtěla bych ji zkusit ale nevím jestli jsem normální.Mám totiž v plánu se vyspat s jedním klukem,se kterým se známe vlastně celý život,bydlíme vedle sebe a vídáme se i jinak třeba chodíme na procházky k vodě a je nám spolu dobře,máme si co říct,no a on se mi tak strašně moc líbí. Chtěla bych s ním dítě ale nějak nenápadně...Prostě bych s ním chtěla otěhotnět.Ale jak to zařídit tu mou plánovanou jednorázovou akci.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ne, nejsi normální! To je tak hloupé, až mi dochází slova. Chudák kluk, dítě, prarodiče.... Co budeš dělat, až budeš potřebovat pomoct, co když se ti něco stane, jak ho budeš živit, co když dítě nebude zdravé...? A to je jen špička ledovce! Ještě jsem nezmínila, jaký je to podraz pro potenciálního otce a dítě, které má právo na to mít tatínka. Uf, doufám, že je to jen trol. Jestli ne, tak počkej, až dospěješ. Btw hodně štěstí s vysvětlováním jakto a s kým jsi těhotná 🤣🤣🤣

  • Pardon, ale jsi pěkně sobecká... Jako pardon, ale toto jsou myšlenky tak sedmnáctileté holky, která neví, co by dělala. Miminko je krásný dar, ale uvědomuješ, že jemu můžeš tímhle tak trochu "zničit" život? Co když chce on hezký život se dvou ženou, společnými dětmi, takhle mu podkopneš nohy... Ono je určitě i těžší najít si partnera, když máš dítě. Prosím tě, počkej si na partnera, se kterým budete chtít rodinu oba a neničili nikomu jeho spokojený život něčím takovým...

  • Je to nesmysl! Pokud chces dite, tak s tim muzem muzes nejdriv zacit chodit.. pokud bude chtit i on. A ne znicit zivot diteti a tomu muzi! A nedokazes si predstavit, jak tezke je vychovavat dite!

  • S miminkem se hledá partner hůř. To, že otehotnis neznamená, že k sobě někoho připoutaš. Dítě je obrovský závazek na celý život. Není snadné na něj být sama i když máš třeba podporu rodičů a jsou ochotni občas pohlídat. Je to stejná hloupost jako lepit nefunkční vztah dítětem. Takhle by sis udělala život o dost těžší. Zasloužíš si být šťastná, stejně jako ten dotyčný. Nesnaz se vynutit si něco co není. Dítě potřebuje lásku, péči která vážně není sranda a hlavně otce i mámu. Mám dvě děti a rodičovství vážně není jako romantický film.

  • Zažila som v okolí prípad, kedy bol vzťah na pokraji krachu, tak mala žena tiež takýto "úžasný" nápad ako si chlapa poistiť... Vyšlo jej to, ale zakrátko na to prišiel. Keďže je chlap tak sa k tomu postavil ako chlap a k dieťaťu sa priznal a syna má rád, ale s ňou skončil nadobro...

  • Chápu dobře, že ty ho chceš vlastně uhnat přes to dítě? Pokud to tak je, tak je to pěkná hloupost. Pokud k němu něco cítíš řekni mu to, možná z toho něco bude a pokud ne, alespoň si to vyzkoušela víš že to nejde a pomůže ti to se přesto přenést a vybudovat si něco s někým jiným. Pokud čistě toužíš po dítěti a on se ti zdá jako vhodný genetický materiál, tak to mi přijde krajně nevhodné, neetické a dost sobecké, tak jak tu mnozí i psali.

  • Nerozumiem, prečo s nim chceš hneď dieťa? Co tak sa zblížiť viac a vytvoriť si s ním lepší vzťah? Zamilovať sa... Koľko máš rokov? S jednorazovkou skúsenosť nemám, ale zostať sama s dieťaťom bude náročné... A nemusí to vyst... Možno by sa aj on rad s tebou zblížil keď píšeš, že sa stretávate... Navyše možno nebude chcieť jednorazovú, alebo bude trvať na použití kondómu? :D... Podľa mňa by si mala prehodnotiť tento nápad...

  • Bez urážky ale proč chceš horentne dítě v 22letech???? A "kazit " si život? A ještě takovýmto způsobem??? Takhle si chlapa vážně neziskas ani neudrží!!!!
    Dítě je krásná věc, ale doživotní...neni to panenka.
    Místo užívání si noveho vztahu, kdy můžete mít jen jeden druhého budete přemýšlet kde nakoupit vybavicku???? A same starosti???
    A věř, že jestli s tebou bude tak jen pár let ( 2-4roky ) a pak půjde jinam. Nehledě na to, že na to určitě přijde a ty budeš sama s prckem.

    Ale jo, užij si to!!! Plán opravdu ohromnej, odpovídající 17lete pubertacce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 682 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist