Menstuacni kalisek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373070 18.9.2017 20:18

Ahoj holky.
Podle ceho jste si vybiraly men.kalisek? Je mi 28.
Chapu, ze kdyz jsem nerodila, tak si mam vybirat ten nejmensi. Ale kterou znacku? Jaky je rozdil mezi malym kaliskem za 200 a za 400?
Jo a jde mit sex se zavedenym kaliskem?

Tak jsem nakonec objednala LilCup vel. 1, tak uvidim pristi MS (aktualni byla nedele+pondeli).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem si vybrala kalíšek podle intuice, věděla jsem že menší a líbil se mi Yuuki, taky se mi líbilo, že je to český kalíšek a ještě byl i za dobrou cenu, což bych asi stejně moc neřešila. A sedl. :) Můžeš zkusit skupinu na facebooku Kališnice. Ale takových dotazů je tam hodně. Většinou ty, co vybíraly podle intuice, tak sedí. Prostě se podívej, jakej se ti líbí, pak že by měl být ten menší od tý značky. Koukala jsi na Kalisek.cz? Mají tam návod na správný výběr kalíšku a pak u nich můžeš rovnou objednat. :) A taky hlavně zjisti, jestli nemáš nízko čípek. Měří se to při menstruaci, většinou je nejníž první den nebo dva. Míň než 5 cm je nízký čípek a pak podle toho musíš vybírat kalíšek. :) Někdo psal, že sex s kalíškem jde, mě teda ani omylem. Prostě kalíšek a penis se mi tam najednou nevejdou :D

  • FB stránka Kališnice, tam toho najdete :-) :-)

  • Já si nechala doporučit kalíšek v prodejně s dětskými látkovými plenami a měli tam i různé kalíšky. Paní mi doporučila Gaia cup, že není příliš měkký, také se dobře rozvine,ale taky není příliš tvrdý, takže se dobře zavádí. Protože už sem rodila mám větší velikost.
    S kalíškem souložit nejde, zabere prostor od téměř začátku pochvy (záleží na velikosti kalíšku a pochvy) až k čípku, navíc mívá stopku, takže by se chlap pěkně napichnul.

  • No, tak Lilcup bych si nikdy nekoupila. Z hlediska atestace. Přece jenom je to čína není to úplně ideální. Ale spousta ženských koupila lilcup a seděl, tak si koupili lepší tvarově a velikostně podobný. :) Tak snad bude sedět.

  • Mám kalíšek Lilcup a moje sestra také, od listopadu má Lilcup nové tvary kalíšků a nám oběma vyhovuje, je super. Sestra se dotazovala kde je její Lilcup Joy vyroben a odpověd byla že kalíšky jsou plně certifikované a vyrábějí je v USA, tak asi tolik k tomu komentáři anonymní uživatelky. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist