Menstruaci dostávám každý třetí týden

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34345 26.8.2011 8:00

Ahoj, mám takový dotaz. Dívala jsem se tady po kolik dnech či týdnech se má dostávat menstruace. Dočetla jsem se 28 dní, jenže já to dostávám po 21 dnech.? Je něco špatné?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přesně tak, těch 28 dní je to většinou, když bereš HA, tak to máš pravidelné jak hodinky a dostáváš to vždycky po 3 týdnech. Když jsem HA nebrala, měla jsem to šíleně nepravidelně a to se pak člověk těžko orientuje, jestli není náhodou nějaký problém, jestli nejsem těhotná, když vlastně nevím, kdy má MS dojít. Takže buď ráda, že to máš pravidelně a můžeš se orientovat. ;) Kdyby náhodou se ti něco nezdálo, tak si zajdi na gyndu, ale podle mě je vše ok. ;)

  • Myslím, že je to ok;) Těch 28 dní je jen orientačních, já jsem to tak nikdy neměla a ty můžeš být stastná, že to máš pravidelné:) podle mě je to úplně ok;) Já jsem to mívala šíleně rozházené a nic to nebylo;))

  • A počítáš to dobře? Od 1. dne menstruace do zase 1. dne další MS?
    Já to kdysi před lety poočítala blbě, jen ty dny mezi MS a taky jsem se divila :o)).
    Pokud počítáš dobře, tak se omlouvám.

  • Mezi 21-35 dnem by to mělo být v pohodě...

  • dulezite je jestli mas ovulaci a kolik dni mas fazi od ovulace k ms... jinak by bylo tech 21 jeste v norme ....

  • jj, podle mě je taky těch 21 dní v normě....ale kdyby se ti nějak zkracovala, tak si zajdi na gyndu, protože pak už tam bývá nějaký hormonální problém a musí se to řešit....důležité je taky sledovat sílu menstruace, jakmile se začne měnit intenzita, tak taky zajít k dr. ;-) Já ji od začátku měla pravidelnou co každých 28 dní, pak jsem ji taky měla během 21 dní a dr. na to ještě neříkal, resp. nabízel HA léčebně...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist