Menstruace a pozitivní TT

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51901 6.9.2011 14:18

Ahoj holky, prosím o radu.... Snažíme se o mimi, tento měsíc jsem MS dostala přesně v očekávaný den, ale nebylo mi dobře, návaly horka, bolest prsou, pocit zvracení.... nedalo mi to a druhý den MS(pátek) jsem si udělala test, a byl pozitivní(slabá //) docela mě to překvapilo a hlavně vyděsilo... Dnes je úterý, od pátku jsem si dělala test každý den a čárka je hodně slabá, vidět je, ale zdá se mi, že se vůbec nezesiluje, naopak snad i mizí??? Nemáte některá zkušenost? MS byla slabší než jindy a jen 3dny, pocit na zvracení je pořád, ale nevím, jestli si to jen nenamlouvám... Můj doktor má dovolenou, tak se ani nemůžu poradit s ním....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mohlo to být chemické těhu. Zřejmě to odešlo s MS. Bohužel se to stává a proto se tady občas řeší, jestli má smysl testovat před MS, jelikož se může čárka ukázat, ale uplně klidně to pak odejde s menstruací. Zkus ještě jeden test..a pak bych zašla k dr;) držím palce at se to brzy povede

  • Toto se mi letos stalu už 2x. Pozitivní TT sílil a pak přišla MS a čárka začala zase slábnout až zmizela úplně. Zajdi si k Dr. po MS aby tě vyšetřil.

  • cudla6.9.2011 22:47

    No,pokud těhu odejde s MS,nebývá menses slabší a kratší....no nezbyde ti než počkat jak se to vyvrbí.Každopádně hcg se zvyšuje každý druhý den,tak se testni za 2 dny a uvidíš.Ještě bych neházela flintu do žita,držím palce.

  • Ze začátku je druhá čárka slabounká, hormon HCg se zvyšuje, takže to časem zesílí. Zkus ještě počkat pár dní a testni znovu ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist