Menstruace a nafouklé břicho

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32242 16.4.2011 17:19

Dobré odpoledne,
mám takový problém. Už téměř rok nemám skoro vůbec menstruaci, v srpnu mi na gynekologii dávali injekci, abych menstruaci dostala, poté jsem ji dostala 1 a za další 2 měsíce též. Tento rok jsem krvácela asi jen 1 den, jinak mám jen výtoky. Je mi 16 let a přijde mi to už opravdu divné. Mám také strašné problémy s nafouklým břichem. Mám sportovní postavu, dost sportuji (ovšem teď s omezením), jím zdravě, třeba teď momentálně jim podle jídelníčku detoxikace, takže jen zeleninu a přijde mi, že jsem stále víc a víc nafouklá a nemůžu nic zhubnout. Sice tlustá nejsem, ale vysněnou postavu též nemám. Mám také velice nepravidelnou stolici, chodím třeba jen jednou za 4 dny na záchod a je to opravdu hrozné. Mohli by jste mi prosím dát nějaké rady, co mám dělat?? Moc Vás o to prosím, už si opravdu nevím vubec rady. Děkuji za odpoveď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jen zeleninu? Hmmm to tělu asi neprospívá. Buď máš rozházené hormony nebo je to tou stravou a sportovním vypětím. Znala jsem holku, co studovala sportovní školu a taky držela dietu, sportovala a normálně přestala menstruovat. Já bych si zdraví dietou nekazila..navíc, když je ti 16 let a jsi stále ve vývinu.

  • Nezlob se,ale přijde mi,že na to ,že ti je 16 si trochu s tím jídlem hraješ!!! A věř,že vím o čem mluvím. Zelenina je zdravá,ale není to vše,co tělo potřebuje!!! Tělo se ti stále vyvíjí a na nějakou detoxikaci bych se ted vykašlala.
    Nepravidelná menstruace může být s tím spojená.

  • Jíst se má všechno... hodně zeleniny, hodně ovoce a taky hodně masa, brambory, rýži, vitamínky... Pohyb a klid a pohoda, to všechno ovlivňuje MS :)

  • Já myslím, že to normální není, to s MS. Chtělo by to důkladně probrat s gynekologem, a pokud s ním nejsi spokojená, pozeptej se jinde a můžeš přestoupit jinam. To s tím nafouklým břichem může být zažíváním, ale i hormony a spojené s problémy s MS.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist