Menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423746 21.3.2020 22:17

Ahoj
Potřebovala bych pomoct
Je mi 14 let a v lednu jsem dostala první menstruaci a už je 21. Března a ještě jsem neměla druhou, ani při menstruaci ani nikdy jindy me nic nebolí ani žádné změny nálad atd. nevím si rady a trosku se bojím. Moje kamarádky říkali že ze začátku to muže být nepravidelný ale tohle mi příjde až moc dlouho už to budou 2 měsíce.
Je to normální nebo bych měla radši někam zajít ??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, je to normální, cca první to nemusí být pravidelné. Znám holky co to dostaly jednou a pak až zase třeba za půl roku. Je to individuální a zatím se určitě neboj. Res nepravidelnosti opravdu až tak za rok8-.

  • Risu22.3.2020 11:02

    Ja první dostala v květnu, druhou v srpnu a třetí v pulce prosince.... Pak to chodilo plus minus za 4-6 tydnu. Ustálilo se to asi na střední.

  • Ahoj :-) při první menstruaci nemusíš pociťovat žádné změny spojené právě s menstruací. Výkyvy nálad, bolesti břicha a další se většinou rozběhnou až při několikáté menstruaci. Od první menstruace také nelze odhadnou kdy dostaneš druhou. Můžeš čekat až půl roku a i to je normální. Po zhruba čtyřech menstruací by se ti měl cyklus ustálit a ty by si měla vždy alespoň odhadnou,kdy přijde další menstruace :-D. Buď v pohodě a vyčkej, není z čeho mít obavy!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 682 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist