Menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421566 22.10.2019 21:59

Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem tři dny před menstruaci a už asi dva dny zpátky mě hodně bolelo v podbřišku a mám pocit na zvracení a to nemusím ani nic sníst. Vím jistě, že těhotná být nemůžu ještě jsem neměla pohlavní styk. Chci se jen zeptat jestli je tohle normální nebo jestli bych měla navštívit doktora. Mám poprvé takovéhle příznaky. Jestli sním máte některá z vás zkušenost co vám prosím pomohlo je to vážně hrozný. Děkuju moc za každou odpovědět ❤️

  • 23.10.2019 17:58:58 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já tyhle stavy nikdy nemívala, ale teď se mi objevily. Jedná se zřejmě o PMS. Každý to má jinak. Já mívala bolesti v podbřišku, bolest hlavy, pak se to změnilo na špatné nálady bolest v podbřišku, po čase opět změna a to bolest v podbřišku a bolest prsou, pak právě ty nevolnosti během celého dne, no a teď mě zase jen bolí prsa a občas podbřišek. Příznaky PMS se zkrátka občas změní. Nijak bych to zatím asi neřešila. Jen v případě, že by se to akutně zhoršovalo. Co jsem četla, někdo má šílené migrény, dokonce se může objevit i zvracení.
    Uvidíš, jak to bude čase postupovat, ale neboj se, není to nic neobvyklého. Případně můžeš pro klid duše své stavy konzultovat se svým gynekologem, nic tím nezkazíš.

  • A co třeba to brát jako nějakou virózu, s kterou tělo bojuje? Třeba to s ms nemá žádnou souvislost

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 426 odpovědí a 409 658 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist