Menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43782 4.11.2011 18:29

je mi 14.jsou nějaké příznaky před 1.ms?ještě ji nemám..za prázdniny jsem mooc vyrostla a poslední týden začínám strašně jíst-několikrát denně 3rohlíky naráz a mám pořád strašný hlad.co to je?je pravda že při od ms se neroste do výšky už ale jen rostou prsa a zadek?já bych totiž chtěla přibrat a růst do výšky už v žádném případě!doufám že mi ještě narostou prsa a zadek.zlepší se to ještě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek894.11.2011 18:59

    To těžko říct, každý je jiný, roste a vyvýjí se v různém věku a úplně jinak, takže se nedá říct, jak to budeš mít zrovna ty. Mně prsa rostly v rozmezí zhruba od 13 do 17, ale někomu zase rostly jindy :) Jinak to, kdy dostaneš první MS se poznat nedá. Poznáš to, až když ji dostaneš.

  • Je pravda, že většinou dokud nemají MS, bývalí holky taková vyžlata, co můžou sníst skoro všechno a nepřiberou :D Po první menstruaci se z nich stanou ženy, většině se zpomalí růst, zakulatí se jim zadeček, boky, povyrostou prsa - prostě stávají se z nich ženské a tomu se přizpůsobuje i tělo a jeho vzhled. Pak už se snadno nabírají kila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist