Menstrace a sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176978 10.3.2017 19:49

Ahoj ženy , Mam otázku .. je to dost zvášní ale co sex a menstrace , spíte spolu během těch dnu nebo proste tyden NIC .. Mě vzdy pomuže od bolesti když se semnou přitel vyspí ale musím ho nutit ... on řiká že se to nesmí ale me to tak nepřijde proste že by mohl něco chytit... Co vy na to a jak to máte doma ?

Děkuji za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • deniska919110.3.2017 20:06

    Nemyslím si že by on mohl něco chytit ale ty nějakou infekcí jinak mě to problém pres ms nedělá ale přítel je "čítá" a ten nee

  • Francy10.3.2017 20:28

    Já ji mám tak slabou, že ani jednomu to problém nedělá, někdy to hold vydržet nejde :-D vždy před a po sprcha + intimní gel a vše je ok. Pokud jde o tvého přítele, tak on chytit nic moc nemůže, to spíš ty jsi náchylnější.

  • s bývalým partnerem jsme spolu spali a nevadilo mu to, současný nechce

  • Ahoj ono taky zalezi na sile menstruace ja casto trpim na silnou menstruaci a to se nam do toho nechce ani jednomu, ale pokud mam slabsi ms nebo uz jen docistovani tak v pohode. Jak psali holky urco sprcha pred a po a intimni gel pouzit. Pritel nic chytit nemuze pokud jsi zdrava, ale pokud je mu to neprijemne sexovat kdyz krvacis tak bych ho nenutila a respektovala ho.

  • Tak lepší je použít kondom, ani ne kvůli němu jako kvůli Tobě, sliznice jsou více prokrvené a snadněji se aznese nějaký zánět.... Jinak je to na osobních preferencích, někteří chlapi to nedávají, některým to nevadí, obdobné je to se ženskýma....

  • Co se týká krve, příteli to nikdy nevadilo. Co se týká mě, tak mám asi dva až tři dny v měsíci, kdy je to nepříjemné mně, protože mám hodně silnou ms a prostě to ze mě teče proudem. Ale na začátku a na konci ms, když je to slabší, tak to nikdy nevadilo ani jednomu z nás.

  • medulinek11.3.2017 16:58

    driv mi to nevadilo,ted jsem asi citlivejsi a manzel do toho nejde vubec,tak mame vyreseno

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist