Mám už asi 3 roky bílý výtok nechcii HO!!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43249 20.8.2011 11:37

Ahoj lidi, je mi 14 a a mám už 3 roky bílý výtok, jak se toho mám zbavit? to budu mít pořád?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pokud ti nedela zadne problemy jako svedeni, paleni nebo pokud nezmeni barvu, tak je to v poradku. Je to prirozene zvlhcovani sliznice v pochve. Tento vytok se meni hustotou a mnozstvim v prubehu menstruacniho cyklu a mame ho vsechny. Nektera vic a nektera min. Musis si holt zvyknout. Kup si tenoucke intimky, ktere ani necitis, ze mas a daji se vymenit, kdyz ti bude pocit vlhka neprijemny.

  • Jestliže to není zánět, mám pocit, že se toho nezbavíš. Celý cyklus je provázen nějakým výtokem, některé ženy musí pořád nosit intimku, protože by měli kalhotky promočené.

  • Ahoj, jak psali slečny nade mnou, pokud nemáš nějaké zdrav. problémy (pálení,svědění,bolest) tak je to normální výtok,který má skoro každá žena. Pokud by tě tento problém ale hodně obtěžoval,tak bude nejjednodušší se objednat na gynekologii. VyŠetří tě a popř. ti doporučí nějakou intim. hygienu např. Rosalgin výplachy....atd...Já beru HA 3 roky a na výtoky trpím stále a moje MUDR. mi řekla,že je to normální,ikdyž vím,že je to nepříjmné a zcela tě chápu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist