Mám se tam dole oholit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393920 4.11.2018 18:51

Ahoj holky, je mi 14 let a už jsem sem psala ohledně mé nepravidelné menstruace (od Vánoc jsem ji nedostala a už předtím byla hodně nepravidelná). No a mamka mi dneska řekla, že mi na radu mé praktické lékařky objednala k nějaké doktorce (asi gynekoložce) na ultrazvuk. A ten ultrazvuk se asi nedělá na břiše, ale tam dole, co? Já si tam právě holím jenom okraje do plavek. A kdyby ten ultrazvuk dělala i dole, tak se tam asi oholím komletně, protože by mi bylo asi trapné, kdybych tam nebyla oholená. Ale nemyslíte si, že je to ve 14 moc brzo? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zlaticko, i kdyz nebudes oholena, doktorce to bude uplne jedno. Myslis si ze se treba ty ruzne stare pani holi? A myslis ze se celkove vsechny zeny holi? :) Vubec si s tim nedelej starosti, trapne to urcite neni, je to prirozena vec a holeni je vec mody. Dbej akorat na dobrou hygienu ;)
    Ja se treba holim/neholim. Vetsinou to delam spis kvuli manzelovi. Protoze jak se oholim, vim ze dalsi tri dny zazivam v kalhotkach peklo. A osobne mi je trapnejsi jit k dr s opupinkovanou kacenou, nez s par chlupama :D ;)

  • stupidiack4.11.2018 20:43

    Raději než na holení mysli na důkladnou hygienu před vyšetřením! To je daleko důležitější. Gynekoložce je úplně jedno, jestli budeš oholená nebo ne, je zvyklá. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist