Mám nejdříve zhubnout a pak jít na umělé oplodnění?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #162535 17.6.2017 22:17

Ahoj, mozna.ni.nekdo da.radu, mozna se.jen vypovidam. Mam.dilema, chceme.s.pritelem.na.umele.oplodneni, prptoze neni u.nas jina.moznost. nervy skoro po 2'letech hodne.pracuji. mam.cca 20 kg nadvahu a skoliozu zad se sikmou.panvi. mam.dilema zda nejdriv zhubnout teda pokud to pujde, nebo fo.tohonjit hned. Nervy mi.opravdu pracuji a nevim, zda vydrzim.cekat treba rok.nez zhubnu, ani nevim, zda se.mi to vubec podari. Co byste delali.na.mem.miste vy?

  • 18.06.2017 13:20:19 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 18.06.2017 13:20:19 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já ti rozumím, když to opravdu chceš, je těžké čekat třeba jen měsíc. Mně třeba pomáhá, když mám nějakej záchytne bod, třeba termín. S dvaceti kily nahoře to třeba problém nebude, s tou skoliozou nevím. Pokud se s tím dokážeš srovnat, zkus za rok. Pokud je to pro tebe těžký, dej si třeba půl roku. Přes léto to nechte a třeba v řijnu začni přípravu, v listopadu otěhotníš, na Vánoce už budeš vědět a porodíš v Srpnu :-)

  • Klidne bych se do redukcni diety pustila. Bude to pro tebe prinos...ve vsem. I potom v tehotenstvi kdyz zase zena nabira. A s kilama po porodu to neni tak jednoduche jako ted kdy jsi sama. Jdi do toho....mozna poto bude i snazsi otehotbet a ver ze se budes citit lepe. A mozna se i vice uvolnis kdyz se ted budes soustredit vice na sebe nez na miminko. Delas to pro sebe i pro nej....drz se a drzim palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist