Mám dvojčata ale...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398268 25.2.2019 22:39

Mám dvojčata jenže každé má jiného otce. Dneska mi přišli výsledky z krevního testu a dvojčata nemají stejného otce.
Před 10 měsíci jsem řekla manželovi že chci vyzkoušet 3. Tak řekl svému kamarádovi, jestli by to s námi nezkusil. V tu noc jsme si dali pár panáků a skočili na to. Nejdřív můj manžel a pak kamarád. Jenže v tom byl háček ani jeden si nevzali kondom a já že zdravotních důvodů nebrala antikoncepci.
O dva týdny později jsem přišla na to že jsem těhotná.
O 9 měsíců později se mi narodili dvojčata dvojvaječná. Nechala jsem udělat test.
No dnes mi přišli a je zde napsáno že každé má jiného otce.
Jenže tet je tu problém mám to říct manželovi nebo ne? A nebo to říct jen tomu kamarádovi?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zanthia126.2.2019 5:10

    Já bych spíš zvažovala říct to jenom manželovi a s ním se poradit. Přece on je ten, řekněme, duševní nebo hlavní otec. O všem věděl a vychovávat budete spolu. Já bych asi manželovi nic zásadního tajit nechtěla. Ale tohle je otázka. Možná by se jemu i dětem žilo líp aniž by to věděli. Takže chápu ta doporučení neříkat nikomu. Asi záleží hlavně na tom jaký manžel je, ty ho znáš nejlíp a třeba dokážeš odhadnout jak by se cítil a jak reagoval.
    Jenom kamarádovi bych to určitě neříkala, to by vám podle mě mohlo nejvíc zničit rodinu.

  • Už od začátku to zní šíleně! Dva chlapi bez kondomu a ženská bez antikoncepce... to mi hlava nebere :-o Posléze teda nevím, zda bych měla odvahu si ty testy udělat, a po zjištění rozdílných otců bych to tajemství tutlat celý život určitě nevydržela a za poslední: pokud manžel trochu přemýšlí, tak ho tahle možnost přece musí napadnout taky. Pokud píšete pravdu, tak vám skutečně vaši situaci nezávidím, a asi bych mu to řekla, protože ta pravda se s největší pravděpodobností stejně provalí.

  • Ty jo, jaká je sance, ze se tohle stane... Osobne bych to neřekla ani jednomu,pokud po tom oni sami nepatraji.

  • Proc sis nechala delat testy? A manzel do ted neresil..ci to jsou deti? Prijde mi to trosku divne. Osobne bych to nerekla na 100pro jeho kamaradovi..chudak po tom asi ani netouzil..myslim počít... a manzelovi asi take ne. Ja bych si ty testy totiz ani nedelala...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist