Malá prsa a nafouklé břicho

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36429 24.2.2011 14:31

Holky potřebuju radu... Ke konci května jedeme se školou na vodu. Já nemám žádné prsa a mám nafouklé břicho. Bude mi 14 let. Chci se zeptat na cviky na břicho - aby bylo ploché nebo jak udělat aby splasklo na 1 - 3 dny. A potřebuju typy jak zvětšit prsa do toho května... Nechci teď žádné odpovědi typu že mám na prsa čas - vím to ale jsem jediná plochá a líbí se mi od nás jeden kluk ♥ ...strašně - na tu vodu jede taky :/ tak potřebuju radu. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prsa ti do května určitě nevyrostou. Tak to zkus "nahonit" správným vrškem od plavek. Vždyť i plavky se pordávají s vycpávkama. A co se týče bříška, když teď začneš cvičit, trošku by se to do května mohlo projevit. Ale zase, nikde není psáno, že musíš mít v lodi na sobě jenom spodek od plavek. Já jsem sjížděla Vltavu v horním vršku plavek a měla jsem na plavkách kraťásky. Určitě najdeš nějaké, které ti bříško "splácnou" :o) A také se může stát, že bude hnusně, budeš nabalená a trápíš se zbytečně :o)))

  • hele devce, jestli jedes se skolou zeptej se ucitelu nebo instruktoru, kteri s vama pojedou, jestli budete mit povinne vesty :) protoze my je meli se skolou povinne, a to mluvim o stredni skole, a nemohli jsme je sundat ani na minutku, ze bychom se v lodi opalovali.... takze to bys prsa nemusela resit. a urcite kratasy na plavky, protoze hola kuze na tech sedatkach v lodi neni nic prijemneho ;) takze brisko pujde taky vyformovat nebo skovat... :) a na cem pojedete a jakou reku?

  • alimos25.2.2011 7:07

    Na břicho se mi osvědčily sedy lehy, ale vždy křížem (loket ke koleni). Nejlepší je jistě cvičení. Uvidíš, že to zabere, jen musíš cvičit pravidelně. Na prsa bohužel žádnou radu nemám. Kdyby šla prsa nějak ovlivnit, asi bychom to chtěly všechny vědět, ale bohužel :) Jediný cvik, který znám, je tlačení dlaní proti sobě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist