Malá chuť na sex, výměna antikoncepce za náplasti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531680 17.5.2023 16:05

Dobrý den, přítel mi nedávno naznačil, že ten sexuální zájem z mé strany je dost malý. Ono takhle když mě přítel vzruší a začne on tak je to v pořádku, ale já prostě nějak nedokážu sama od sebe začít. Jsme spolu 4 roky a za tu dobu jsem ten zájem projevila opravdu jen párkrát.
První rok byl totiž co se týče sexuální stránky skvělý, ale po škole jsme spolu začali bydlet a přijde mi, že se tím dost změnilo. Celkově trochu cítím, že mám menší chuť na sex než dřív. I přítel mi teď přijde prostě míň nadržený, když to takhle řeknu. Ale mám v plánu si o tom s ním promluvit, že dřív mi přišel prostě divočejší..
Možná tomu ani nepomáhá, že od začátku vztahu beru antikoncepci. Občas si vezmu nějaké to sexy prádlo a takhle, ale cítím na sobě že prostě ten prvotní impuls a vzrušení sama od sebe moc nemám nebo že to proste není jako ten první rok. Četla jsem, že antikoncepce může ovlivňovat libidlo, proto uvažuji nad změnou, třeba by to pomohlo, chránit se nějak chci, na dítě je ještě brzo a kondomy nechceme ani jeden. Zaujalo mě proto nehormonální tělísko, ale bojím se že se pohne a bude to. Ale víc mě zaujaly náplasti Evra. Nemáte s nimi prosím někdo zkušenost a jak to je s přecházením z pilulek na náplasti? Nebo nějaká rada jak zvýšit tu chuť na sex? Děkuji moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist