MS po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42487 29.1.2012 9:36

Ahoj holky, jsem měsíc po porodu. Očistky jsem měla asi tři týdny, po 28 dnech jako bych dostala MS. Znova krvácení i s kouskama. Břicho mě bolí jako u MS, ale nic strašného. Teď už mám pocit že to končí. Je možné dostat MS po porodu tak krátce, když plně kojím? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to opravdu možné, já MS dostala vžy hned po 6ti týdnech (při plném kojení, očistky jsem měla také tak ty 3 týdny), ale mám běžně cykly delší-třeba kolem 35ti dnů-i více, takže pokud má někdo cykly kratší, podle mě je to možné ještě dříve. MS po porodu jsem ze začátku měla spíše slabší opakovala se třeba i po 14ti dnech nebo kratších cyklech, než je u mě běžné, až pak se to ustálilo, fakt je to různé. MS při kojení může najet i pravidelně, či může být dost mnepravidelná a vynechávat....je to takopvé nevypočitatelné.

  • Ahoj, nechci psát špatné zprávy, ale já to měla stejně jako ty. Nešlo o MS, musela jsem na vyčištění do nemocnice. Naštěstí mne ráno přijali a okolo 14 hodiny jsem šla domů. Raději zítra zajdi k dr. aby udělal ultrazvuk. V nemocnici mi řekli, že se to prý stává docela často.

  • Je, to možné, každá jsme jiná....jsou dokonce takové, které ještě v šestinedělí znovvu otěhotní:-DDDD...

  • Pokud mas MS tak by jsi se stejne mela objednat na kontrolu po sestinedeli a tam te vysetri jestli mas nejake pochybnosti. Ale pokud te extra nic neboli,tak bych rekla, ze to je MS. Kdyby jsi byla spatne vycistena, tak bolesti by byli strasne a velke chuchvalce srazene krve. Zitra se objednej a uvidis.

  • Ahoj, to co? Dopadlo to dobře a jednalo se opravdu o MS? Myslím na Tebe jestli jsem Tě zbytečně nevyděsila :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist