Lindinette, Katya,...vaše zkušenosti?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34979 29.8.2011 18:39

Ahoj holky ;)
chtěla bych přejít na jinou a levnější antikoncepci. Máte některá z vás zkušenosti z antikoncepcí Lindinette 20, Katya, Dianille, Dienorette? Jaké jsou a jestli jsou dobré na akné a nepřibírá se po nich? Budu ráda když napíšete i o jiné anitkoncepci, která vám vyhovuje :) Předem děkuji za všechny odpovědi :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dianille a Dienorette jsou podle mě už dost staré a gynekologové je již moc nepředepisují. Lindinette 20 není moc dobrá na akné, nebo teda mě, ani švagrové nepomohla...a Katya by měla být podobná diane 35, takže na akné super. Jestli přibereš nebo ne ti nikdo neřekne. Myslím, že nejpravděpodobnější je to po Katye. Po lindinette 20 jsem nepřibrala, ale prostě je možný, že ty nabereš třicet kilo :D

    A nevím, jestli si vybíráš z těch co ti navrhl gynekolog, ale jestli ne, tak bych moc nepočítala s tím, že ti napíše to, o co si řekneš.

  • Já mám zkušenosti již s plno antikocencepcema. Na Akné mi pomáhalo Diane 35, ale měla jsem po ní silné bolesti břicha, tak jsem přešla na Minervu, poté na Belaru, po které jsem měla také bolesti a hlavně se mi zdála drahá. Teďka užívám Dienille a na akné asi trošku zabírá, ale nevím jak moc. Mi se třeba stále dělají pupínky na bradě a celkem velké a bolestivé. Už na to používám různé mastičky. Je ale celkem drahá, platím 650 Kč na 3 měsíce. Můj gynekolog mi však řekl, že je nejlevnější ve své třídě, že kdybych chtěla s penězmi níž, tak musím počítat s tím, že už mi nepomůže proti akné :-D. Proti akné mi to moc nezabírá (hlavně na té bradě) a bolesti při MS mám stále, takže uvažuji, že zkusím i tu nižší třídu. Asi co jak komu sedne no :-)

  • Ahojky já užívám 3 roky DIANE 35,byla mi předepsána kvůli akné a mohu říct,že mi hoodně moc pomohla. Není sice nejlevnější (620,-kč na měsíc)

  • Já mám rok Lindynette 20 a jsem maximálně spokojená :) žádné přibírání, akné jsem teda neměla ani před HA, takže nemůžu posoudit...

    Jinak si myslím, že je celkem zbytečné se na tohle ptát, protože každé tělo je jiné, já nepřibrala nic, ty můžeš přibrat třeba 5kg ;)

  • Ahoj já jsem brala Lindynette 20 a byla jsem maximálně spokojená, ale po 2 balení jsem přešla na Chloe (předepsal mi jí doktor kvůli pleti). Cena Není nijak hrozná 425Kč:-) Žádné přibírání (ani po Lindynette 20 ani po Chloe) ale to je individuální :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist