Krvácení po souloži

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32841 27.5.2011 11:33

Zdravím všechny womenzonky,
měla jsem s partnerem sex, a po ní mi, spolu se spermatem, vytekla ven i trocha krve. Myslíte, že se jedná o vážný problém, nebo už se vám to také stalo?
Naposledy jsme se milovali téměř před dvěma týdny, může to mít nějaký vliv, když spolu normálně spíme častěji? :-/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky zkus si zajít spíš na gyndu. Já s tím měla taky problém,že jsem po sexu krvácela. Někdy víc,někdy míň a taky né pokaždé. Napřed jsem to přikláněla k ovulaci,ale bylo to i mimo ní a tak jsem šla na gyndu. Napsala mi čípky,protože jsem měla trošku narušenej čípek,takže něco jako zánět a od té doby bez problému a žádná krev ani špinění při sexu :) Tak to určitě zkus

  • Tohle téma už tu bylo zmiňováno mockrát, zkus dohledat. ;) Ano, mně se to také stalo, je to asi rok a půl zpět. Šla jsem na gynekologii, doktor mi dělal ultrazvuk, zda tam není cysta, ale byla to jen prasklinka ve sliznici. Asi jsem nebyla "dostatečně" zvlhlá a jak přítel více přirážel, zpustila se krev. Předepsal mi čípky na zavádění do pochvy, ty jsem využívala a na chvíli se to zlepšilo, ale potom se to stalo zas, opět mi doktor předepsal čípky a po těch už se to nikdy neopakovalo.
    Některá slečna tu také myslím psala, že měla vřídek na čípku, ale že to taky není vážné.
    No být tebou, určitě bych zašla na gynekologii. Ale neboj se, podle mě to nebude nic vážného. A jak vidíš, doktor/ka ti poradí a pomůže. ;) Přeju hodně štěstí, ať to dobře dopadne a když si vzpomeneš, tak jsem napiš, co a jak. ;)

  • Měla jsem ten samý problém a ptala jsem se na něj při pravidelné prohlídce u gynekologa. A on mi říkal, že mám vzadu v pochvě trhlinku, ze které se třeba při vášnivějším sexu může krvácet, že to není nic neobvyklého, že to má většina žen. Někdy se i může stát, že Tě třeba partner při předehře škrábne nehtíkem a krev z toho teče, že měl chudák prst od krve, protože jak jsou ty orgány prokrvené, tak to asi teklo více. Pokud by se Ti to však stávalo častěji, zašla bych k doktorovi a ten Ti už řekne, co by to mohlo být :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist